10 Adımda Sandbox Arsa Alma | Sandbox Arsa Fiyatları

Sandbox Metaverse arsa alma nasıl yapılır? Sorusuna ilişkin sanal evrende Sandbox arsa almak isteyen birçok kişi merak içindedir. Sandbox Arsa fiyatları üzerinde yoğun bir şekilde ileriye dönük olarak Sandbox arazi satın almak isteyenlerce araştırma yapılmaktadır. İşte detaylar...

10 Adımda Sandbox Arsa Alma | Sandbox Arsa Fiyatları

Sandbox Metaverse arsa alma nasıl yapılır? Sorusuna ilişkin sanal evrende Sandbox arsa almak isteyen birçok kişi merak içindedir. Sandbox arsa fiyatları üzerinde yoğun bir şekilde ileriye dönük olarak Sandbox arazi satın almak isteyenlerce araştırma yapılmaktadır. İşte detaylar...

Sandbox arsa alma işlemleri son dönemlerde Metaverse kavramının ön plana çıkması ile birlikte oldukça sık araştırılmaktadır. Peki, Sandbox arsa nasıl alınır? Sandbox arsa fiyatları nelerdir? Gelin, hep birlikte bakalım.

Sandbox, toplamda 166.464 parsel arazi ile birlikte 3D alt yapısı sunan bir sanal gerçeklik oyunudur. Sandbox bu arazi parsellerinin 16.704 (%10) parselini düzenlendiği etkinler için saklamaktadır.  Ayrıca 25.920 parsel (%16) araziyi ortakları, yatırımcıları ve oyunculara ödül olarak dağıtmak için yedekte tutmaktadır. Merkezi olmayan bir sanal gerçeklik platformu sunan Sandbox Metaverse arsa almada başta SAND Coin olmak üzere Ethereum blok zincirine dayanan kripto para birimlerini kullanmaktadır.

10 Adımda Sandbox Metaverse Arsa Alma

Sandbox Metaverse arsa alma ile birlikte birçok kişi ve şirketin sanal gerçeklik dünyasından arazi satın almış olduğunu görmekteyiz. Sandbox arsa alma ile ilgili olarak yerine getirmeniz gereken bazı unsurlar bulunmakta. Sandbox arsa almak ve itemlere sahip olmak için öncelikle sandbox game/en/ web adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Sizlerde Sandbox arsa nasıl alınır? Sorusunun cevabını arıyorsanız, detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

İşte Sandbox Metaverse Arsa Alma Yöntemi;

1.      Sandbox Market resmi sitesine giriş yapın

2.      Sağ üst köşede bulunan “Kayıt Ol” butonuna tıklayın

3.      Üye kaydınızı gerçekleştirerek giriş yapın

4.      Sandbox Metamask cüzdanı edinin

5.      Arsa almak için Sandbox (SAND) Coin alın

6.      Arsa haritası üzerinden arazi alacağınız dünyayı seçin

7.      Arazi alırken işlek, büyük ve yol üstü arazileri kontrol edin

8.      Karar vermiş olduğunuz parseli seçin

9.      SAND Coin ya da Metaverse Coinler ile araziyi satın alın

10.  Satın almış olduğunuz araziyi kendinize göre şekillendirin  

Sandbox Arsa Üzerinde Ne Yapılabilir?

Sandbox arsa üzerinde; kullanıcıların oyunlar, sanat müzeleri, mağazalar, sahneler, ilgi çekici eğitim vb. gibi birçok yaşam deneyimini gerçekleştirmesi mümkündür. Sandbox'ın “Game Maker” olarak bilinen kendi oyun geliştirme yazılımı kullanılarak arsa dizayn edilmesi mümkündür. Sandbox arazi ile ilgili şekillendirme işlemi yaparken belirli coinleri harcamanız gerektiğini söyleyebiliriz. Bu bilgileri maddeler halinde sizlere sunalım. Sandbox arsa alma özellikleri şunlardır;

·         Sandbox arsa SAND Coin ile alınır

·         166.464 ayrı LAND parseli yer almakta

·         1 LAND tam olarak 16m x 16m (256 metrekare) boyutunda

·         Sandbox üzerinden MetaMask Cüzdanı edinebilirsiniz

·         Özel koordinatlar ile Metaverse üzerindeki yerler tespit edilmekte

·         Sandbox üzerinde yer alan öğelerin kullanılması mümkün

·         Arsa şekillendirme konusunda “Game Maker”sunulmaktadır.

Sandbox Arsa Örnekleri

Sandbox’da Kim Arazi Satın Aldı? | Sandbox Arsa Alanlar

Sandbox’da bir arsa PwC Hong Kong tarafından satın alındı. Ancak satın alınan arazinin ne kadar satıldığına dair herhangi bir bilgi yayımlanmadı. Adidas, The Sandbox’ta Kasım ayı sonlarında arazi satın aldı. Sandbox ayrıca The Walking Dead, Atari, South China Morning Post ve Snoop Dogg gibi birçok şirket ile ortak anlaşmalar gerçekleştirmiştir. Satın alınan arazilere ilişkin olarak herhangi bir tutar açıklanmazken birçok kişinin Sandbox üzerinde arazi satın alma eğiliminde olduğunu görmekteyiz. Sandbox arazi satın alma işlemiyle ilgili olarak birçok şirketin yakından takip ettiğini görmekteyiz. Sandbox Game arazi satın alanlar arasında ön plana çıkanlar şunlardır;

·         Adidas

·         PwC Hong

·         The Walking Dead

·         Atari

·         South China Morning Post

·         Bored Ape Yacht Club

·         Snoop Dogg

·         The Smurfs

·         DeadMau5

Sandbox Arazisi ile Ne Yapabilirsiniz? | Arsa Dizaynı Yapma

Sandbox arazi satın alma işlemi gerçekleştirdikten sonra arsa üzerinde şekillendirme yapabilmeniz mümkündür.  Arsa üzerinde inşa edilecek itemlere Sandbox tarafından sunulan “Game Maker” üzerinden ulaşabilmeniz mümkündür. Yine arazi şekillendirme işlemini de bu bölüm içerisinden yapmaktasınız. Genel anlamda Sandbox arsa şekillendirmelerine baktığımızda; ev, ağaç, çiçek, çim ve çit gibi birçok öğenin kullanıldığını görmekteyiz. Bu öğeleri satın alabilmek için Metamask cüzdanınız içerisinde SAND coin gibi yeterli tutarda Metaverse Coin olması gerektiğini söyleyebiliriz.

Sandbox Arsa Fiyatları

Sandbox Arsa Fiyatları | Sandbox'da Arsa Ne Kadar?

Sandbox arsa fiyatları, arazinin ölçüsü ve bulunduğu konuma göre değişiklik göstermektedir. Özellikle son dönemlerde Metaverse kavramına ilişkin olarak yatırımların Sandbox arsa fiyatlarını etkilediğini grafikten görmekteyiz. Sandbox ortalama arsa fiyatı bir yıldan kısa bir sürede 40 USD'den 960 USD'ye kadar çıktı.

Sandbox Arsa Fiyatlandırması

Sandbox arsa fiyatlandırması, Sandbox kripto para birimi olan SAND üzerinden yapılmaktadır. 1 SAND yazı tarihimiz itibari ile 73,51 Türk Lirası üzerinden işlem görmektedir. 1 SAND Coin’in 5,31 Dolar üzerinden işlem görmektedir. SAND, kripto para piyasasında anlık olarak değişim gösterebilmektedir. Bundan dolayı alım ya da satım yaparken SAND Coin güncel fiyatları kontrol edilerek işlem yapılmalıdır.

Sandbox Arsa Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Sandbox arsa fiyatları ne kadar oldu? son bir yılda artan arsa fiyatları ile birlikte gündeme gelen Sandbox arazileri birçok kişi tarafından heyecan ile takip edilmektedir. Sandbox arsa haritası incelendiğinde, arazi fiyatlarının büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik gösterdiğini görmekteyiz. Peki, Sandbox arsa fiyatları ne kadar? Sandbox arsa fiyatları ortalama bir arazi için 40 dolar ile 960 dolar arasında değişiklik göstermektedir. 1000+ dolar üzerindeki arazilerin ise parsel ve konumuna göre oldukça iyi olduğunu görebilmek mümkündür.

Sandbox Arsa Fiyatları Artacak Mı?

Sandbox arsa fiyatları son dönemlerde satılan araziler ile birlikte artış göstermeye devam ediyor. Özellikle son dönemde Adidas, The Walking Dead, Atari, South China Morning Post ve Snoop Dogg gibi büyük şirketlerin yatırım yapması ile birlikte fiyatlarda bir artışın olduğunu görebilmek mümkündür. Bu aşamada Sandbox arsa fiyatları artacak mı? Sorusuna net olarak cevap verebilmek pek mümkün olmayıp Metaverse kavramının gelişmesi ile birlikte bunu bize zaman gösterecektir.  

Sandbox Arsa Yorumları Nelerdir?

Sandbox arsa yorumları ile ilgili olarak birçok kişinin değerlendirme yaptığını görmekteyiz. Özellikle Adidas tarafından yapılan yatırımdan sonra birçok kullanıcının Sandbox arazilerine yöneldiğini söyleyebiliriz. Metaverse sanal evreninde yerini almak isteyen birçok kişinin en uygun ve iyi araziyi kapma yarışına girmeye başladığı günümüzde bu sanal arsaların geleceği hakkında birçok kişinin de merak içerisinde olduğunu görebilmek mümkündür.

Sandbox Hangi Arsa Seçilir?

Sandbox arsa seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken parselin bulunduğu konum ve boyutudur. Bunun yanı sıra parsellerin yakınlarında kimlerin olduğuna dair de bilgi edinilmesi sizlere büyük bir fayda sağlayacaktır. Eğer arazi alacaksanız global anlamda hizmet veren teknoloji şirketleri yakınlarında bir parsel belirlemeniz ilerleyen dönemlerde sizlere fayda sağlayabilir. Ancak tam aksine sanal gerçeklik arsaların tutulması ile birlikte bu durumun tersi bir şekilde düşüş yaşayacağını da söyleyebiliriz.

Sandbox Arsa Almak Mantıklı Mı?

Sandbox arsa almak mantıklı mı? Sorusuna yönelik olarak günümüzde net olarak yanıt vermek çok mümkün görünmüyor. Sandbox dahil olmak üzere sanal arazi satışı yapan alanlar hakkında finansal bir risk bulunmaktadır. Arsa fiyatları gelecekte yükselebileceği gibi aynı zamanda düşüşte gösterebilir. Bizler sadece günümüzde Metaverse kavramına ilişkin olarak yapılan yatırımlar konusunda bir değerlendirmede bulunmaktayız. Şahsen Sandbox tarafından konuya iyimser bir şekilde yaklaşıldığını da görmekteyiz. Geleceğin bize neler getireceğini hepimiz merak etmekteyiz.

Sandbox’da Nasıl Arazi Satın Alabilirim?

Sandbox'da arazi satın almak için Metamask cüzdanınız üzerinden SAND Coin satın almanız gerekmektedir. Daha sonrasında https://www.sandbox.game/en/ web adresine giriş sağlayarak MetaMask cüzdanınızda yer alan bakiyeniz karşılığında arsa ve diğer öğeleri satın alabilmeniz mümkündür. Ayrıca Sandbox resmi web sitesi üzerinde yer alan blog kısmında kullanıcıları nasıl hareket etmesi gerektiğine ilişkin olarak birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.

10 Adımda Sandbox Arsa Alma | Sandbox Arsa Fiyatları - Resim : 10

Sandbox Arsa Geleceği | Sandbox Arsa Yatırımları

Sandbox arsa geleceği ile ilgili olarak yapılan bazı yatırımlardan bahsedelim. Adidas, Sandbox üzerinde arsa satın alarak bir ortaklık bağı kurmuştur. Bunun yanı sıra; The Walking Dead, Atari, South China Morning Post ve Snoop Dogg gibi büyük şirketlerinde Sandbox üzerinden arazi satın alarak yatırımlarda bulunduğunu görmekteyiz.

Sandbox Metaverse Arsa Alınır Mı?

Sandbox arsa alınır mı? Sandbox üzerinden birçok kişi arsa alımı yapmaya başladı. Özellikle son dönemlerde büyük şirketlerin ve ünlülerin Sandbox Metaverse arsa üzerinde birçok parsel aldığı görülmektedir. Çoğu şirket Sandbox ile ilgili olarak övücü nitelikte açıklamalarda bulunsa da, Metaverse sanal arsa üzerindeki tereddüdü giderebilmiş değildir. Bu aşamada geleceği hakkında bilgi vermenin erken olduğunu düşünerek bizlerinde Metaverse kavramındaki gelişmeleri heyecanla takip ettiğimizi bilmenizi isteriz.

Sandbox Arsa Kiralama

Sandbox arsa kiralama işlemi ile ilgili olarak beğenilen araziyi kaçıran oyun tasarımcıları ve geliştirme filmi şirketleri gibi birçok kişinin kaçırmış oldukları araziyi kiralayabileceğini söyleyelim. Sandbox üzerinde arazinin tamamı satıldıktan sonra, daha fazla insanın arazi talep etmesi üzerine kiralama deneyiminin ortaya konulacağı söylenenler arasında yer almaktadır.

Sandbox Arsa Satma

Sandbox üzerinde arazi ile para kazanmanın başka bir yolu da arsa satmaktır. Metaverse'in yüksek trafikli ve çok rağbet gören bir parsele sahipseniz ve bu alanı uzun bir süre boyunca elinizde tutmayı başarabilirseniz, büyük şirketler tarafından fark edilmesi durumunda arsa satışı ile büyük paralar kazanabilmeniz muhtemeldir. Ancak tam tersi durumda sanal arsalara olan rağbetin azalması ya da çeşitli platformlar sunulmasının finansal açıdan riske sahip olduğunu söyleyebiliriz.

 METAVERSE BİRBORSA'DA TAKİP EDİLİR.

Sandbox arsa alma, Decentraland arsa alma, Metaverse arsa fiyatları, Türkiye Metaverse arsa ve fiyatları, Metaverse Coin, Metaverse arsa alma siteleri ve daha fazlası Birborsa.com da sizlerle...

Etiketler
Yorumlar
Yorum Sahibi: Metaverse_Boys
Metaverse arazisi sandboxtan aldıktan sonra kiralama ve satış için nereyi kullanacağız?
Yorum Sahibi: Mehmet Göktürk
Sandbox üzerinden birçok teknoloji şirketi arsa almaya başladı hatta ürün satışı yapıp ürünlerini sergilemeye başlayanda var. Gerçekten şaşırtıcı Metaverse`nin bitcoini Sandbox mı olacak?
Yorum Sahibi: Metaverseci
Sandbox arsa mı almak mantıklı yoksa decentraland arsa mı almak mantıklı? Ya da Metaverse arsa almak mantıksız mı?
Yorum Sahibi: Sandbox Arsacıları
Sandbox arsa alma işlemini yapan var mı? Sizce Sandbox game arsa fiyatları parseller azaldıkça artar mı?