SAND Coin Nedir? | SAND Coin Yorum | SAND Coin Geleceği

SAND Coin Nedir? Yeni kripto paraları listeleyen Binance SAND Coin Geleceği hakkında düşündürmeye başladı. SAND Coin yorum ve analizleri ile ilgili olarak pek çok kişi tarafından değerlendirme yapıldığını görmekteyiz. Peki, SAND fiyatları nedir? SAND grafiği ne diyor? İşte detaylar...

SAND Coin Nedir? | SAND Coin Yorum | SAND Coin Geleceği

SAND Coin Nedir? Yeni kripto paraları listeleyen Binance SAND Coin geleceği hakkında düşündürmeye başladı. SAND Coin yorum ve analizleri ile ilgili olarak pek çok kişi tarafından değerlendirme yapıldığını görmekteyiz. Peki, SAND fiyatları nedir? SAND grafiği ne diyor? İşte detaylar...

SAND Coin Projesi hızla yayılmaya devam ediyor. 2021 yılında piyasaya sunulan SAND Coin geleceği hakkında pek çok kişide merak uyandırdı. Kripto para yatırımcıları SAND Coin geleceği 2022 yılında ne olacak sorusuna cevap arıyor.

SAND Coin ya da farklı bir deyişle Sandbox Coin, Metaverse coin listesinde yer alan ve bu konuda en çok tercih edilen coinler arasında yer almaktadır. Ethereum alt yapısını kullanan SAND coin son dönemlerin en popüler coinleri arasında yer almaktadır. Hızla yükselen kripto para dünyasında SAND coin grafiği değerlendirilerek SAND Coin fiyatları hakkında fikir yürütülmektedir. Peki, SAND Coin nedir? SAND Coin yorumları nelerdir? Hemen detayları sizlerle paylaşalım.

SAND Coin Nedir? | Sandbox Coin Tüm Detayları

Sandbox SAND Coin, sanal gerçeklik platformu Sandbox’da ürün ve hizmet alımına yönelik olarak kullanılan, merkeziyetsiz bir dijital para birimidir. SAND Coin, dijital varlık tokeni olarak bilinmekte olup Ethereum blok zinciri halkasına dâhildir. Sanal gerçeklik platformu Sandbox’da arsa alım satımı ve inşasına yönelik olarak harcamalarda SAND Coin kullanılmaktadır.

SAND Coin neden farklı? Sorusuna yanıt verecek olursak SAND Coin, Metaverse sanal gerçeklik evreni üzerinde faaliyet gösteren Sandbox dünyasında işlem gören bir coindir. 166.464 ayrı LAND parsel üzerine kurulu olan Sandbox game dünyası bu sanal evrenin gelişmesi için SAND karşılığında arsa ve item satışı gerçekleştirmektedir.

SAND Coin Madenciliği Yapılır Mı? | Sandbox Coin Madenciliği

SAND Coin madenciliği diğer kripto paralarda olduğu gibi genellikle “Stake” yöntemi ile gerçekleştirilmektedir. Sandbox oyun dünyası üzerinde yatırımcıların arsa ve benzeri ürünler üzerinde işlem yapmış olduğu SAND Coin’in aynı zamanda bazı etkinlikler ile kazanılmasını sağladığını bilmekteyiz. Sandbox tarafından yapılan bazı etkinlikler ile birlikte coin kazanımı sağlanıldığı gibi aynı zamanda arsa daha doğrusu parsel dağıtımı yapıldığını da görmekteyiz.

SAND Coin Güvenilir Mi?

SAND Coin güvenliği, bazı kripto paralarda da olduğu gibi Ethereum blockchain ağı üzerinden sağlanmaktadır. Ayrıca Sandbox üzerinde yapılan yatırımların doğrudan SAND coin üzerinde daha güvenilir bir algı oluşturduğunu görebilmek mümkündür. Büyük ölçekli merkeziyetsiz Ethereum blockchain ağına bağlı olan Sandbox (SAND) coin, Ethereum blockchain ağı üzerinde işlem gören tüm coinler ile birlikte aynı güvenlik derecesine sahiptir.

SAND Coin Hangi Borsada Yer Alıyor?

SAND coin hangi borsada? Sandbox coin Binance, OKEx ve Coinbase Pro başta olmak üzere 100 farklı kripto para borsası üzerinden işlem görmektedir. SAND Coin ile ilgili olarak en yüksek likidite sunan başlıca borsalar; Binance, OKEx ve Huobi olmuştur. Sand coin ile ilgili olarak birçok kripto para borsası üzerinden işlem yapılması mümkündür. Sand coin işlem gördüğü başlıca borsalar şunlardır;

1.       Binance

2.       Upbit

3.       Gate io

4.       OKEx

5.       Huobi

6.       BitWell

7.      PancakeSwap

8.      WairX

9.       Dcoin

10.   Mandala Exchange

11.  FMFW

12.   FTX

SAND Coin Yorum | En Güncel Sandbox Coin Yorumları

SAND Coin yorum; SAND / USD: Metaverse çılgınlığı ile birlikte 1 doların çok altında işlem gördüğü kısa bir dönemden sonra Metaverse çılgınlığının dünyayı sarması ile birlikte 1 dolar üzerinde yer bulmaya başladığı andan itibaren çok hızlı yükselişine devam etti. 8.5 dolar etrafında bir süre işlem gördükten sonra 4.95 seviyesine kadar gerileyen Sand, yüksele kanalın dibine kadar geri çekilmiş durumda. SAND coin yorumu ile ilgili olarak değerlendirmemiz güncel grafik ve olaylar üzerine yapılmış olup bir yatırım tavsiyesi değildir.

SAND Coin Yorumları Nedir? | Sandbox Coin Yorum

SAND Coin yorumları üzerinde yapmış olduğumuz değerlendirmede, birçok kişinin Sandbox Game üzerinde yer alan Metaverse projesi ile birlikte oldukça gelişim göstereceğini dile getirdiğini söyleyebiliriz. SAND Coin kazanımları arasında verilen parsellerin ise kripto para yatırımcılarını oldukça çok heyecanlandırdığını ve bunun yanında Adidas ve Atari gibi büyük şirketlerin yaptığı yatırımlar ile birlikte değer kazanacağı yönünde olumlu bir görüşün yer aldığını görmekteyiz. Zaman içerisinde sanal gerçekliğin belli olmasından sonra net bir yorum yapılabileceğini söyleyebiliriz.

SAND Coin Binance Yorum

SAND Coin Binance yorum kısmına baktığımızda, genellikle SAND Coin ile ilgili olarak Metaverse kavramının gelişmesi ile birlikte yükseliş yaşayacağının dile getirildiğini görmekteyiz. Bir kısım kullanıcılar ise tam tersi bir şekilde sanal gerçekliğin patlamasıyla birlikte bu tarz coinlerin yok olacağı görüşündedir. Tüm bu hususların ise şuanda tam anlamıyla netlik kazanmayan Metaverse dünyasında yaşanan tereddütten kaynaklandığı söyleyebilmek mümkündür.

SAND Coin Twitter Yorum

SAND Coin Twitter yorumları üzerinde bir değerlendirmede bulunacak olursak, Twitter üzerinde yorum yapanların ikiye ayrılmış olduğunu söyleyebiliriz. Bir kısım sanal gerçekliğin hızla gerçekleşeceğini savunurken bir kısmın ise bu durumun ileride olumsuz bir tepki vereceği yönünde görüşlerinin olduğunu görebilmek mümkündür. Birborsa olarak aşamada yapılan yatırım tavsiyelerine uymayarak kendi stratejiniz doğrultusunda ilerlemenizi önermekteyiz.

SAND Coin Geleceği Ne Olur? | Sandbox Coin Kazandırır Mı?

SAND Coin geleceği, Sandbox üzerinde birçok parselin satılması ile birlikte Metaverse yatırımcılarını heyecanlandırdı. Sandbox, Adidas, The Walking Dead, Atari, South China Morning Post ve Snoop Dogg gibi birçok şirket ile parsel satışı konusunda anlaştığı gibi aynı zamanda ortaklaşa işlerde yürütmektedir. Sandbox (SAND) coin geleceği ile ilgili olarak bunun doğrudan Metaverse sanal evreniyle ilişkili bir şekilde yükseliş ya da düşüş yaşayacağı birçok analist tarafından belirtilmiştir.

SAND Coin Geleceği Ne Olur? | Sandbox Coin Geleceği

Sandbox (SAND) coin geleceği ile ilgili olarak Metaverse evrenin yaşanan çılgınlık ile birlikte önem kazandığını ve sert yükselişler yaptığını söylemek mümkündür. Ancak BTC’nin düşüş göstermesi ile birlikte etkilenen diğer alt coinler gibi SAND coinde bu düşüşten nasibini almıştır. Bu aşamada BTC düşüş gösterse de, Metaverse sanal dünyasında Sandbox game ilgisinin artması bu coinin yükseleceği yönünde bazı görüşlerin ortaya çıkmasına neden olmuştur.

SAND Coin Kazandırır Mı? | SAND Coin Yatırım Yapılır Mı?

SAND Coin kazandırır mı? SAND Coin yatırım yapılır mı? Sorusuna yönelik olarak yorum kısmında ve SAND Coin geleceği kısmında sizlere bilgi aktarmıştır. Metaverse kavramı ile doğrudan bir ilişkisi olduğu ortada olan SAND Coin ile ilgili olarak internet ortamında birçok yatırım tavsiyesinin bulunduğu görebilmekteyiz. Bu yatırım tavsiyelerine uymayarak incelediğini grafikler ve değerlendirmeler sonucunda hareket etmenizi önermekteyiz.

SAND Coin Projeleri Nelerdir?

SAND Coin projeleri sunulan oyun deneyimi ile birlikte ön plana çıkmayı başarmıştır. Metaverse coin listesi üzerinde yer alan SAND coin, stake edilebilirken aynı zamanda Metamask cüzdanı aracılığı ile de işlem sağlanmasına olanak vermektedir. Sandbox game tarafından sunulan oyun SAND Coin ile birlikte alışveriş yapabilmeniz mümkün olduğu gibi Marketplace üzerinden diğer ürünleri de satın alabilirsiniz.

SAND Coin Nedir? | SAND Coin Yorum | SAND Coin Geleceği - Resim : 6

SAND Coin Fiyatları Ne Kadar?| Sandbox Coin Fiyatları

SAND Coin fiyatları anlık olarak değişmekte olup şuanda 5,56 dolar üzerinden işlem görmektedir. Türk lirası bazında 5,90 TL seviyesinde işlem görmektedir. Sandbox coin fiyatları anlık olarak değişebilmekte olup kullanıcıların güncel fiyatı kontrol ederek işlem yapmalarını önermekteyiz. Peki, SAND Coin dolar ve TL fiyatları ne kadar? Gelin, hep birlikte bakalım.

1 SAND Coin Kaç Dolar? | SAND/USDT Ne Kadar?

1 SAND Coin dolar fiyatı; 5,56 Dolar olarak görülmektedir. Belirtmiş olduğumuz SAND/USDT fiyatı anlık olarak seyrini değiştirebilmektedir.

1 SAND Coin Kaç TL? | SAND/TL Ne Kadar?

1 SAND Coin TL fiyatı; 5,90 TL olarak görülmektedir. Belirtmiş olduğumuz SAND/TRY fiyatı anlık olarak seyrini değiştirebilmektedir.

SAND Coin Fiyatları Artacak Mı?

SAND Coin Fiyatları Artacak Mı? Sorusunu net olarak yanıtlayabilmek şuanda mümkün değildir.  Bitcoin’in zirveyi görmesi ve sonrasında yaşadığı düşüş ile birlikte birçok alt coinin de düşüş eğilimine girmiş olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Metaverse ile ilgili olarak Sandbox game üzerinde yapılan yatırımlar Metaverse coinlerin yukarı yönlü bir hareket yaşamasını sağlamıştır. Bu haliyle düşme ve yükselme olasılığı yüksek olan SAND Coin ile ilgili yapılan yatırım tavsiyelerine uymamanızı önermektedir.

SAND Coin Grafik | Sandbox Coin Grafik Yorumu ve Analizi

SAND Coin grafik değerlendirmesinde; Sandbox coin Metaverse’nin yaygınlaşmasından önce 1 doların çok altında işlem görmekteyken Metaverse çılgınlığının dünyayı sarması ile birlikte 1 dolar üzerinde yer bulmaya başladığı andan itibaren çok hızlı bir şekilde yükseldi. SAND Coin 8.5 dolar etrafında bir süre işlem gördükten sonra 4.95 seviyesine inmiştir.

SAND Coin Nedir? | SAND Coin Yorum | SAND Coin Geleceği - Resim : 8

SAND Coin Grafik Ne Gösteriyor?

SAND Coin grafik verileri ile ilgili olarak değerlendirme yaptığımızda, Metaverse çılgınlığı ile birlikte piyasada giderek önem kazanan ve sert yükselişler yapan SAND coin; BTC’nin düşmesi ile birlikte kripto para piyasasına ayak uydurarak düşüş trendine girdi. SAND coin analistler tarafından yapılan değerlendirmede destek noktası olarak 4,46 seviyesinin gösterildiği, direnç olarak ise 5,58 seviyelerinin belirtildiğini görebilmek mümkündür.

SAND Coin Teknik Analizi

SAND Coin Teknik Analizi; SAND / USD: Metaverse çılgınlığı ile birlikte 1 doların çok altında işlem gördüğü kısa bir dönemden sonra Metaverse çılgınlığının dünyayı sarması ile birlikte 1 dolar üzerinde yer bulmaya başladığı andan itibaren çok hızlı yükselişine devam etti. 8.5 dolar etrafında bir süre işlem gördükten sonra 4.95 seviyesine kadar gerileyen Sand, yüksele kanalın dibine kadar geri çekilmiş durumda.

SAND Coin Destekler: 4,46 - 3,51 - 2,02 - 1,29

SAND Coin Dirençler: 5,58 - 6,94 - 8,52 - 8,96

SAND Coin Güncel Grafik | Sandbox Coin Grafiği

SAND coin güncel grafik ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Bunun yanı sıra SAND Coin nedir ve ne işe yarar? ile SAND hangi Coin? Gibi birçok soruyu sizler için cevaplandırmaya çalıştık. Yazımızda belirtmiş olduklarımız bir yatırım tavsiyesi olmayıp güncel olasılıklar ve yapılan yorumların belirtilmesidir. Sizlerde Sandbox (SAND) Coin ile ilgili olarak aklınıza takılanları ve düşüncelerinizi yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.  

Yorumlar