Sahibinden Metaverse Arsa Alma | Sahibinden Metaverse Yorumları

Sahibinden Metaverse arsa alma nasıl yapılır? Sorusuna ilişkin sanal evrende Sahibinden arsa almak isteyen birçok kişi merak içindedir. Sahibinden Arsa fiyatları üzerinde yoğun bir şekilde ileriye dönük olarak Sahibinden arazi satın almak isteyenlerce araştırma yapılmaktadır. İşte detaylar...

Sahibinden Metaverse Arsa Alma | Sahibinden Metaverse Yorumları

Sahibinden Metaverse arsa alma nasıl yapılır? Sorusuna ilişkin sanal evrende Sahibinden arsa almak isteyen birçok kişi merak içindedir. Sahibinden arsa fiyatları üzerinde yoğun bir şekilde ileriye dönük olarak Sahibinden arazi satın almak isteyenlerce araştırma yapılmaktadır. İşte detaylar...

Sahibinden sanal arsa almak isteyen birçok kişinin hangi platformdan nasıl arsa alacağına ilişkin olarak çeşitli yorumlarda bulunduğunu görmekteyiz. Sahibinden Metaverse arsa ile ilgili olarak Türkiye’de en çok ön plana çıkan ilimiz İstanbul oldu.

Sahibinden arsa alma işlemleri son dönemlerde Metaverse kavramının ön plana çıkması ile birlikte Sandbox, Decentraland ve OVR gibi platformlar üzerinden araştırılmaktadır. Peki, Sahibinden Metaverse arsa nasıl alınır? Sahibinden sanal arsa fiyatları nelerdir? Gelin, hep birlikte bakalım.

Sahibinden Metaverse Nedir? | Sahibinden Arsa Alma

Sahibinden Metaverse arsa alma bilgisayarlar, android cihazlar ve 3D cihazlar üzerinden insan zihninin fiziksel ortamdan uzak yapay bir sanal evren arazisi almak üzerine araştırılmaktadır. Sahibinden üzerinde OVR başta olmak üzere birçok arsaya ilişkin olarak ilanın yayınlandığını görmekteyiz.

Sahibinden Metaverse arsa satışı ile birlikte insanlara çeşitli şehirlerde yer alan sanal arsaları sunmuş olduklarını görmekteyiz. OVR sahibinden arsa alma gibi birçok kavramın internet ortamında yer aldığını görmekteyiz. Gelişen Metaverse ile birlikte bu tarz ilanlarında sayısının artacağını söyleyebiliriz.

Sahibinden Metaverse Arsa Satışı Başladı

Sahibinden Metaverse arsa satışı başladı. Metaverse gün geçtikçe hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Sahibinden platformu üzerinden OVR, Sandbox ve Decentraland gibi siteler üzerinden alınan arsalar satılmaya başlanıldı. Sahibinden.com üzerinden milyonlarca liraya satışa konulan Metaverse arsalar sosyal medya da gündem oldu.

Sosyal medyada sahibinden satılık Metaverse arsalara ilişkin olarak oldukça ilgi çekici yorumlar yapıldığını görmekteyiz. Kimisi Metaverse arsaların bir süre sonra kaybolacağı yönünde bir değerlendirmede bulunurken kimisi ise bu yatırımların gelecekte oldukça değer kazanacağı yönünde yorumda bulunmakta. Zaman bizlere Metaverse arsaların gerçek arsaların yerini alıp almayacağını gösterecektir.

Sahibinden Metaverse Arsa Alma | Sahibinden Metaverse Yorumları - Resim : 2

Sahibinden OVR Metaverse Arsa Alma

Sahibinden OVR Metaverse arsa alma konusunda birçok kişi arama yapmakta. Ovr Metaverse’nin yanı sıra Sandbox ve Decentraland Metaverse arsaya ilişkinde yavaş yavaş ilanların yer alacağını görmekteyiz. Peki, OVR Metaverse arsa alınarak Sahibinden üzerinde nasıl satılır?

OVR Metaverse Arsa Alma Yöntemi;

1.      OVR Market resmi sitesine giriş yapın

2.      Sağ üst köşede bulunan “Kayıt Ol” butonuna tıklayın

3.      Üye kaydınızı gerçekleştirerek giriş yapın

4.      Metamask cüzdanı edinin

5.      Arsa almak için OVR (OVR) Coin alın

6.      Arsa haritası üzerinden arazi alacağınız dünyayı seçin

7.      Arazi alırken işlek, büyük ve yol üstü arazileri kontrol edin

8.      Karar vermiş olduğunuz parseli seçin

9.      OVR Coin ya da Metaverse Coinler ile araziyi satın alın

10.  Satın almış olduğunuz araziyi kendinize göre şekillendirin

OVR Metaverse arsa alarak Sahibinden üzerinde satış yapmak istiyorsanız detaylı bilgiye aşağıdaki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sahibinden Metaverse Arsa Fiyatları

Sahibinden Metaverse arsa fiyatları ile ilgili olarak da birçok kişi merak içerisinde beklemekte. Metaverse arsaları favori listesine ekleyen birçok kişi fiyatların düşüp düşmeyeceği konusunda araştırma yapmakta. Genel anlamda Metaverse arsa fiyatlarının 100 bin TL ile 1 milyon TL ve üzeri arasında değiştiğini görmekteyiz.

Sahibinden Metaverse Arsa Alma | Sahibinden Metaverse Yorumları - Resim : 4

Sahibinden Metaverse Arsa Yorumları

Sahibinden metaverse arsa satışı yorumları eğlenceli bir hal aldı. Sahibinden üzerinden Metaverse arsa satışlarının başlaması ile birlikte birçok platform üzerinden eğlenceli yorumlar gelmekte. Sosyal medyanın gündemine oturan bu olayda birçok kişi Sahibinden üzerinden başlayan arsa satışlarına yönelik olarak eğlenceli yorumlarda bulundu. İşte gelen o yorumların bir kısmı.

Sahibinden Metaverse Arsa Yorumları

 

Etiketler
Yorumlar
Yorum Sahibi: Ela Yılmaz
Keyfe keder satılık arsa koptumm :)))))
Yorum Sahibi: Emre Demir
Sahibinden de Metaverse arsa almayanda ne bileyim :)))
Yorum Sahibi: Sahibinden Metaverse
Sahibinden Metaverse arsa satışlarıda başladı Allah sonumuzu hayır eylesin