Son Dakika: Gram altında sert düşüş!

Son Dakika: Gram altında sert düşüş! Son dakika altın fiyatı haberlerini sizlere sunuyoruz… Gram altın fiyatları 1000 TL’nin üstüne çıktıktan sonra haftaya düşüşle başladı. Düşüş trendleri arasında giren gram altın Dolar/TL kurundaki sert düşüşle birlikte büyük bir etki gösterdi.

Son Dakika: Gram altında sert düşüş!

Son dakika altın fiyatı haberlerini sizlere sunuyoruz… Gram altın fiyatları 1000 TL’nin üstüne çıktıktan sonra haftaya düşüşle başladı. Düşüş trendleri arasında giren gram altın Dolar/TL kurundaki sert düşüşle birlikte büyük bir etki gösterdi. Altın fiyatlarında hareketliliğin sürdüğü son günlerde gram altın bugünün en düşük fiyatı olan 594 TL ile birlikte Pazartesi gününden bu yana 466 TL kayıp yaşadı.

Gram altın, çeyrek altın ve tam altın gibi pek çok çeşit üzerinde birçok vatandaşın araştırma yaptığını ve merak ettiğini görmekteyiz. Altına ilişkin olarak yansıyan seviyeleri sizlerle paylaşıyoruz. 

Geçen hafta zirveyi gören altın fiyatları bu hafta içerisinde oldukça büyük düşüşler yaşamıştır. Canlı altın fiyatları seviyelerine baktığımızda bugün içerisinde de düşüş olduğunu görebilmek mümkündür. Dolar/TL kurundaki sert düşüş neticesinde, Euro fiyatları, altın fiyatları ve gümüş fiyatları gibi piyasada yer alan pek çok ticari mal ve bunun yanı sıra kıymetli evrakta düşüş olduğunu görebilmek mümkündür. 

Canlı Altın Fiyatları hakkında bilgi almak için hemen bağlantıya tıklayarak anlık altın kuruna ulaşabilirsiniz.

Son Dakika Gram Altın Fiyatları

Altın fiyatları, Amerika Birleşik Devletler Başkanı Jıe Biden’ın sürdürdüğü ekonomik takvimdeki belirsizlikle beraber küresel yatırımcıları üzdü. ABD’nin piyasaya yansıyan ekonomik belirsizliği piyasaların doğrudan düşmesine neden oldu. Güne 700 TL seviyelerinde başlayan gram altın düşmeye devam ediyor. Bugünün en düşük gram altın fiyatının ise 594 TL oldu.

Gram altın Pazartesi gününden bu yana 466 liralık bir düşüş gösterdi.

Ons Altında Son Durum

Ons altın son durum değerlendirmeleri arasında FED toplantısının arkasından yaşanılan belirsizlik gösterilmektedir. FED toplantısı sonrası 1.800 doların üzerinde olan Ons altın fiyatı son bir ay içerisinde ilk kez haftayı kazançla kapattı. Bu hafta düşüşe başlayan ons altının bugün için 1.808,50 dolar seviyesine kadar çıktığını söyleyebiliriz. Bugün içinse Ons altın seyrinin 1.805 dolar seviyesinde olduğunu söyleyebiliriz.

Gram Altın Ne Kadar Düştü?

Gram altın geçen haftayı 950 TL’den kapatarak Dolar/TL kurundaki en yüksek seviyeyi görmüştü. Hafta başında 1000 TL seviyesinin üstünü gören gram altın, Dolar/TL kurundaki dalgalanmalardan etkilenerek bugün en düşük 594 TL seviyesine ulaştı.

Gram Altın Düşecek Mi?

Gram altın düşecek mi? birçok kişi tarafından yöneltilen bu soru karşısına özellikle sosyal medya üzerinden pek çok spekülasyon yapıldığını görebilmek mümkündür. Sözde ekonomistler tarafından yapılan yorumlarda yanlış yönlendirilen binlerce vatandaşın oldukça büyük zararlara uğradığını söyleyebilmek mümkündür. Özellikle yatırım tavsiyesi veren vatandaşlara yönelik olarak pek çok kişinin sosyal medya üzerinden ağır eleştirilerde bulunduğu ve sitem ettiğini görebilmek mümkündür. Bundan dolayı özellikle yatırım tavsiyesinde bulunan kişilere uymamanızı ve kendi değerlendirmeleriniz ile birlikte hareket etmenizi tavsiye etmekteyiz.