Metaverse dünyası daha ne kadar büyüyecek? Adidas Metaverse için NFT piyasasına giriyor

Metaverse ve NFT'ler hızla tüm dünyaya yayılıyor. Bununla birlikte dünyanın en büyük markaları bu alanda almaya yer almaya devam ettikçe akıllara gelen ilk soru Metaverse dünyası daha ne kadar büyüyecek oluyor.

Metaverse dünyası daha ne kadar büyüyecek? Adidas Metaverse için NFT piyasasına giriyor

Metaverse ve NFT'ler tüm dünyaya yayılmaya ve daha fazla yatırım almaya devam ediyor. Daha önceleri  Metaverse evreninde adım attığını açıklayan ve patent aşamasını tamamlayan Adidas, yeni projesiyle NFT koleksiyonlarını Metaverse ile buluşturuyor.

NFT'lerle yarın “Into the Metaverse” adlı koleksiyonunda piyasaya sürüyor.

adidas nft

Adidas Metaverse ve NFT dünyasına giriyor

Koleksiyonda Bored Ape NFT görseline giydirilen eşofman, siyah bir kapüşonlu ve turuncu bir bere ile birlikte yer alıyor. Kapüşonlu üstte Adidas logosu, bir kripto adresi ve markanın Metaverse planları için üç işbirlikçisinin amblemleri bulunuyor. 

Çekilişle birlikte kazanan şanslılar NFT sahibi olacaklar ve, “dijital ve fiziksel” Adidas ürünlerine ve deneyimlerine erişebilecekler.

Bu arada bunun Adidas’ın Metaverse alanındaki ilk adımı değil. Şirket kısa bir zaman önce Metaverse dünyasına adım atmış, ilk oyun alanının The SandBox olacağını açıklamıştı.

Adidas NFT,

Metaverse dünyasına nasıl girilir? oldu.

Konu ile ilgili olarak konu başlıklarına tıklayarak; Metaverse evrenine nasıl girilir? Nasıl Metaverse coinleri satın alınabilir? ve Metaverse arazisi nasıl satın alınır? Gibi konuların ayrıntılı açıklamasını bulabilirsiniz.

Etiketler