Ücretsiz Matrix NFT'leri dağıtılmaya başladı!

Matrix serisinin son filmi The Matrix Resurrections çok yakında izleyicilerle buluşuyor. Yeni dünya düzenine ayak uyduran şirket The Matrix Resurrections filminin NFT'lerini ücretsiz dağıtmaya başlayacak.

Ücretsiz Matrix NFT'leri dağıtılmaya başladı!

The Matrix Resurrections filmi çok yakında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor öyle ki sinemaya gelmeden ön satışları neredeyse tamamlanan filmin yeni dünya teknolojileri ile birleşmesini fırsat bilen Güney Kore'nin en büyük sinema zincirlerinden Lotte Cinema dünyanın en çok gişeye sahip filmlerinden biri olan ve yıllar sonra perdeye geri dönen The Matrix Resurrections filminin NFT'lerini ücretsiz dağıtacağını açıkladı.

Matrix NFT

Matrix Resurrections oyuncu kadrosu NFT haline geliyor

Lotto Cinema yayına girmek üzere olan Matrix Resurrections filmi için gösterim öncesinde bilet alım işlemlerini tamamlayan ilk 30 bin kişiye filmin NFT'lerini ücretsiz dağıtacağını açıkladı. Lotto Cinema yönetiminden yapılan açıklamaya göre NFT'lerin konsepti tamamen fildeki oyuncu kadrosunun canlandırdığı karakterlerden ve sembollerden oluşacak. Mevzu bahis NFT'ler ise 3 boyutlu modellemeler ile yapıldığını açıklayan yöneticiler, NFT'lerin şu an için alım satıma konu olamayacağını fakat ilerleyen dönemler için söz konusu NFT'lerin takasa ve satış işlemlerine açılması üzerine çalışmalarını devam ettirdiklerini söyledi.

Matrix evreninin 1999’da gösterime girdiği zamanda şu anda konuşulan metaverse kavramını canlandırdığını biliyoruz. Buna göre seyircilerin NFT’ler ile yaşayacağı tecrübenin kendileri için anlamlı olması olası.

Etiketler
NFT