Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elon Musk'a NFT hediyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün asgari ücret açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamadan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elon Musk'a NFT hediyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün asgari ücret açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamadan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen görüşmeden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elon Musk'a NFT hediyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tesla ve SpaceX CEO’su olan ve Yılın insanı seçilen Elon Musk ile bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı tarafından gerçekleştirilen görüşmeden sonra NFT hediye edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk ile ne görüştü?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elon Musk ile TÜRKSAT 5-B uydusunun uzaya fırlatılmasıyla ilgili görüşme sağlarken aynı zamanda uzay teknolojileri ve yerli otomobil TOGG’a kadar pek çok konuyu ele aldılar. Cumhurbaşkanı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elon Musk’a NFT hediye ettiğini duyurdu. Hediye edilen NFT, çocuklar tarafından çizilen resimlerden meydana gelmektedir.

Cumhurbaşkanı ve Elon Musk görüşmesi

Elon Musk ve Erdoğan arasında daha önce birkaç kez görüşme yapılmıştı. Gerçekleştirilen son görüşmede ise temel konu 19 Aralık tarihinde gerçekleşmesi planlanan TURKSAT 5-B uydusunun uzaya gönderilme süreciydi. Fakat bu konuyla alakalı henüz yeni bir bilgi gelmedi. Konuyla alakalı yeni bilgi geldiği takdirde www.birborsa.com olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de bizi takipte kalarak güncel haberlerle ilgili detaylı bilgiler edinebilirsiniz.