2022’de Yükseliş Beklenen Metaverse Coinler

2022’de yükseliş beklenen metaverse coinler kullanıcılar ve yatırımcılar açısından merak konusu. Metaverse’e ilgi günden düne artmaktadır. Özellikle de son zamanlarda kripto para birimlerinin yükselişe geçmesiyle birlikte metaverse coinlerde de ciddi anlamda artışlar yaşanmakta. İşte detaylar...

2022’de Yükseliş Beklenen Metaverse Coinler

2022’de yükseliş beklenen metaverse coinler kullanıcılar ve yatırımcılar açısından merak konusu. Metaverse’e ilgi günden düne artmaktadır. Özellikle de son zamanlarda kripto para birimlerinin yükselişe geçmesiyle birlikte metaverse coinlerde de ciddi anlamda artışlar yaşanmakta. 2022’de yükseliş beklenen metaverse coinler elbette ki var. Bunların bilinmesi ve incelenmesi önemlidir. Yükselişi beklenen ve takip etmeniz gereken metaverse coinler şu şekilde sıralanabilir:

Decentraland son zamanlarda önemli bir toparlanma yaşamıştır. Hatta %20 oranında da artış görmüştür. Şu anda ise 2.60 dolar seviyesinden 3.04 dolar seviyesine yükselmiş durumdadır. Onu takip eden ise The Sandbox olacaktır. Oldukça istikrarlı kazançlar elde etmiştir. Kısa vadeli olarak 4,39 dolar seviyelerinde artış sağlanmıştır. Piyasa değeri açısından  ikinci en büyük metaverse coini olarak bilinmektedir. Mana en büyük metaverse coin olarak ilk sıraya yerleşmektedir. 2020’den bu yana the sandbox %7.000 oranında artmıştır.

Axie İnfinity, en büyük 3. Metaverse coindir. Alanında en iyi proje olarak tanınmış ve önemli sayıda kullanıcı elde etmiştir. Oldukça yüksek seviyelerde yer almaktadır. Theta Network ise ağa birçok yeni özellik eklemiş bir coindir. Theta için gelecek oldukça parlaktır. Sushiswap oldukça fazla büyüme potansiyeline sahiptir. Analistlerin dediğine göre yılı 8.28 dolar seviyelerinde kapatması mümkün görülmektedir. Sushı fiyatı istikrarlı şekilde artabilir. Alien Worlds 1 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve en popüler metaverse coin içinde yer almaktadır.

Oyuncuların TLM madenciliğine olanak sağlamaktadır. Bu sayede de ödüller kazandırmaktadır. Uzun vadeli yatırım için oldukça uygun görülmektedir. Tüm bu coinler 2022’de yükseliş beklenen metaverse coinler içinde yer almaktadır. Böylelikle bunları takip edebilir ve ne durumda olduklarını görerek yatırım gerçekleştirebilirsiniz.

Metaverse Coin Nedir?

Kripto dünyasında merak uyandırmakta olan metaverse sanal ve gerçek dünya arasında ilişki kurmaktadır. İnternete bağlanmakta olan cihazlarla 3D sanal evrenlerde basit uygulamalarda bulunmak, gerçek hayatta yapıldığı gibi alım satım yapmak blok zinciri teknolojisiyle oldukça kolay olmaktadır. Bun projelere yoğun ilgi olduğu için kripto dünyasında en çok kazandıranlar arasında yerini almaktadır. Metaverse oyunları, projeleri günden güne daha çok büyümekte ve kullanıcıların da ilgisini çekmektedir.

Oyuna ya da projeye atılmadan önce metaverse coin nedir? Diye sormak ve öğrenmek daha mantıklı olmaktadır. Metaverse coin projeleriyle kullanıcılar oyun oynarken para kazansın diye platformlar inşa edilmektedir. Metaverse coinleri de aynı bitcoinler gibi ya ada altcoinler gibi kripto para borsalarından satın alınmaktadır.

Metaverse Arsa Nasıl Alınır?

Kullanıcıların sanal ve gerçek hayatla olan ilişkisinin bir arada olduğu bu sanal evrenle birçok şey hedeflenmiştir. İş toplantıları ve eğlenceye kadar çeşitli amaçlarla kullanılması mümkün olabilir. Bu anlamda Türkiye’de 30 bin İstanbul’da ise 12 bin parsel satılmıştır. Stadyum, cami, köprü ve saray gibi sembol olanlar çoktan bitmiştir. Kripto para birimi ile Türkiye’de şimdiye dek 30 bin parsel satılırken İstanbul konuda ilk sırada yerini almaktadır. O halde metaverse arsa nasıl alınır?

Öncelikle bunu yapmak için kendinize sanal cüzdan oluşturmanız gerektirmektedir. Daha sonra sanal arazi satan firmaların araştırılması ve incelenmesi gerekir. Ardından sanal cüzdan üzerinden ya da coinler  ile kripto paranızla arsa satın almanız mümkün. Satıcıya fiyat konusunda da teklif verilebilir. Metaverse sınırları zorlayan sanal dünyasında sadece arsa alım satımı yapıp arkadaşlarınızla bir araya gelmemektesiniz. Ayrıca kaybettiğiniz yakınlarınız varsa mertaverse ile burada karşılaşmanız olasıdır. Şu an duyunca ilginç gelen bu durum ilerleyen yıllarda daha sık duyacağımız olaylardan biri haline gelecektir.

En Çok Tercih Edilen Coin Borsaları Nelerdir?

En çok tercih edilen coin borsaları arasında; Binance, OKEOrbs, Coinbase EOrbschange ve FTORBS gibi önde gelen kripto para borsalarında yer almaktadır. Bunun yanı sıra birçok metaverse coinin çeşitli kripto para borsasında yer aldığını söylemek mümkündür.

Metaverse coinlerin işlem gördüğü başlıca borsalar şunlardır;

1.       Binance

2.       OKEOrbs

3.       Coinbase EOrbschange

4.       FTORBS

5.       KuCoin

6.       Crypto EOrbschange

7.       Huobi Global

8.       Gate

9.       Kraken

10.  Bitfine

Metaverse Coin Madenciliği Yapılır Mı?

Metaverse Coin Madenciliği de diğer kripto paralar gibi genellikle “Stake” yöntemi kullanılarak yapılmaktadır Metaverse coin madenciliği ile birlikte kazı işlemlerini bitirerek coin elde edebilmeniz mümkündür. Kripto para madenciliği ile stake yöntemini tercih ederek NFT ödülleri elde edebilmektedir. Bu haliyle sizlerde sizler de Metaverse coin madenciliği yapabilirsiniz.

Metaverse Arsalar Neden Milyon Dolarla Satılır?

Sanal gayrimenkul yatırımlarda oluşmakta olan ani patlamalar, yatırımcıları da oldukça etkilemektedir. 2022’de yükseliş beklenen metaverse coinler ile olumsuz etkilerden kurtulmak durumu daha avantajlı hale getirmektedir. Ancak bu trend daha çok yeni olduğu için güvenilirliği oturmadığı için buradan alım satım yapmak riskli görülmektedir. Metaverse her kategoriyi bünyesinde barındırma olanağına sahip olduğu için günden güne de büyüyecektir.

2020 başlarındayken MANA 2 sentten satın alınmaya başlanmıştır. Nez York’ta token 4.2 dolardan işlem görmüşken son olarak 4.493 oranında artış yaşamıştır. Metaverse konserler, konferanslar, moda şovları gibi alternatifleriyle kısa sürede binlerce insanı kendine çekecektir. Orta ve uzun vade olacak şekilde binlerce insanın bu deneyimlere imza atması da beklenmektedir.

Metaverse Coinlerin Fiyatları Artacak Mı?

Metaverse Coinlerin fiyatları artacak mı? Sorusuna şu aşamada net olarak bir cevap verilebilmesi mümkün değildir. Kripto para piyasasına hızlı bir şekilde giriş sağlayan Metaverse Coinlere ilişkin olarak bu sorunun yöneltildiğini görmekteyiz.  Kripto para piyasasında yer alan her coinin anlık olarak fiyat tepkimesi değiştiği gibi Metaverse Coinlerinde de fiyat değişimleri yaşanmaktadır. Ancak bir kısım analistlerin Metaverse Coinlerin dahil olmak üzere birçok dijital para biriminin hayatımızı şekillendireceğine dair yorumu olduğunu görmekteyiz. Bunun yanı sıra bir kısım analizlerde Metaverse Coinleri gibi diğer coinlerinde düşüşe geçerek belirli başlı coinlerin ayakta kalacağına dair yorumları olduğunu söyleyebiliriz.

Metaverse İle Kazanç Sağlanır Mı?

Metaverse coinleri bitcoinler gibi kripto paralarla satın alınabilmektedir. Binance başta olmak kaydıyla birçok global aracılığıyla metaverse coinler satın alınabilmektedir. Popüler olan metaverse coinler ise AXS, MANA, Starl, GHST, UFO’dur. Metaverse ile kazanç sağlanır mı? sorusuna karşılık ise şunları söylemek mümkün:

Metaverse sizinle fiziksel olarak aynı ortamda olmayan ancak sizleri orada buluşturan bir alan. Bu sayede keşfedilecek ve etkileşim kurulacak sanal alan oluşturulmaktadır. Mertvaerse ve ilk olarak dijital arsa satın anlalar metaverse altcoinleri ile de yakından ilgilenmektedir. Yatırımcıların özellikle düşünmesi gerektiği potansiyel taşıyan coinlere yönelmektir. Bzı projeler de madencilik ya da hasat yapılarak dahi para kazandırabilmektedir. Bu doğrultuda bile adım atılmasının mümkün olduğu ifade edilmektedir.

Dijital ortamın nasıl kullanılması gerektiğini ve ne derece kazançlar getireceğini bilip buna göre hareket edilmelidir. Metaverse sanal alanda kazanç sağlamak isteyenler 2022’de yükseliş beklenen metaverse coinler hakkında belirtilenler dahilinde bilgi sahibi olabilir.

Tüm bunlara ek olarak kripto para ya da analiz yapılacak diğer emtialar hakkında gerçek bilgileri toplamanız gerekmektedir. Metaverse coinler hakkında bu bilgileri topladıktan sonra diğer verilerin sonunda fiyatının ederinin hesap edilmesi sizlere fayda sağlayacaktır. Ayrıca coinlerin direnç ve destek noktalarının belirlenmesi sizlere teknik analiz yapmanızda fayda sağlayacaktır.