Efsanevi müzik grubu, Goo Goo Dolls NFT koleksiyonunu çıkarttı

Efsanevi New York rock müzisyenleri Goo Goo Dolls, yaklaşan yaz turlarının kutlamalarının bir parçası olarak ilk NFT koleksiyonlarını piyasaya sürdü.

Efsanevi müzik grubu, Goo Goo Dolls NFT koleksiyonunu çıkarttı

Efsanevi New York rock müzisyenleri Goo Goo Dolls, yaklaşan yaz turlarının kutlamalarının bir parçası olarak ilk NFT koleksiyonlarını piyasaya sürdü. 44 farklı tasarıma sahip 2.200 NFT var. Bahsedilen tasarımların her biri yakında çıkacak albümleri 'Chaos in Bloom'dan ilham alıyor.

Goo Goo Dolls NFT 

Goo Goo Dolls grubu, Twitter'da yaptıkları duyuruya göre, yaz turlarında ziyaret ettikleri her şehir için "sınırlı sayıda, çevre dostu NFT'ler" yayınlıyor. Dijital koleksiyonların yalnızca turdaki gösterilerde bulunacağını eklediler. Bu nedenle katılanlar mekanlarda QR kodlarını taramak için dikkatli olmalılar.

'Chaos in Bloom' albümlerinden çizim bilgileri nedeniyle turdaki çeşitli şehirlerin yerine 'çiçek' kelimesini koyacaklar. Her NFT, her gösteriyle ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkarmak için şekil değiştiren animasyonlu sanat eseri olacaktır.

Grubun NFT'lerin yalnızca gösterilerde mevcut olduğu hakkında söylediklerine rağmen, çeşitli NFT'ler şu anda 25 dolar karşılığında Fanaply platformunda görülebilir ve satın alınabilir. Çevre dostu doğa, barındırıldıkları blok zincirinden geliyor. Blockchain, bu çevre dostu olması nedeniyle uzun süredir övülüyor. Ne yazık ki, Goo Goo Dolls'un bazı hayranları biraz kafa karışıklığı oluştu. 

Etiketler