Shiba Inu Mataverse’de arsa satışına başladı!

Shiba Inu Mataverse’de sanal arsa alımı ile alakalı detaylar ortaya çıktı. Gelen son bilgilere göre 4 farklı kategoride oluşacak arsa isimlerinin de ne olduğunu açıklandı. İşte merak edilen tüm detaylar!

Shiba Inu Mataverse’de arsa satışına başladı!

Shiba Inu için önemli gelişme haberleri gelmeye devam ediyor. Metaverse ortamında sanal arsa alımı için erişimler açıldı. Yapılan bu erken erişimler, satın alma faaliyetlerini de doğrudan etkileyecek. Shiba ekosistemi ve faaliyetler hakkında da ard arda çok önemli açıklamalar yapılmaya devam ediyor.

Shiba Metaverse'de sanal arazilerini açık artırma yöntemiyle satacak

Shiba Inu  sanal arsa alımı ile alakalı bazı detaylarda gün yüzüne çıkmaya başladı. Teklif toplama süreci ise 72 saat süreceği gün yüzüne çıkan detaylar arasında. Bu süre sonunda Shiboshi ve LEASH kilitlenerek, katılan kullanıcılara teklif verme süreci doğacak.

Metaverse'de ilk etapta toplam 100.595 arsanın, 36.431 adedi kullanıcılara sunulacak. Kalan miktarın ne yapılacağı hakkında ise şuan için net bir bilgi yok. 4 ayrı kategoriden oluşacak arazi isimleri de belli oldu. Diamond Teeth, Platinum Paw, Gold Tail ve Silver Fur arazi isimleri olarak belirlendi.

Arazilerin başlangıç fiyatı belli oldu!

Arazi isimleri ile ilgili detaylardan sonra arazilerin başlangıç fiyatları da belli oldu. Silver Fur başlangıç fiyatı 0,2 ETH, Gold Tail, Platinum Paw ve Diamond Teeth fiyatları ise sırasıyla 0,3 ETH, 0,5 ETH ve 1 ETH olarak açılacak.

Metaverse ile Shiba Inu token değerinin artırılması planlanıyor

Mataverse ile hem ekosistemde yer alan kripto paralar desteklenecek; bununla da kalmayacak değerleri artışa geçecek. Metaverse ortamında HUBS adı verilen en yüksek değerli sanal arazinin kiralanması için kullanılmış olacak.

13 Nisan itibariyle Shiba Inu 0,000027 dolar seviyesinde ve bugün için yatırımcısına kar ettirmiş durumda.

SHIBUSDT:BNN SHIBA INU TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 8.09E-6
En yüksek 8.4E-6
En düşük 8.01E-6
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler