Yapı Kredi Bankası müjdeyi verdi! Emeklilere 10.000 TL'ye kadar ödeme yapılıyor

Temmuz ayında asgari ücrete zam gelmesiyle beraber emekli maaşlarına da zam geldi. Zamlı emekli maaşlarının hesaplara yatırılmasından sonra bankalar emekliler için hazırladıkları kampanyalar hakkında duyurularını yapıyorlar. Emeklilere 10.000 TL'ye kadar ödeme yapılıyor

Yapı Kredi Bankası müjdeyi verdi! Emeklilere 10.000 TL'ye kadar ödeme yapılıyor

Temmuz ayında hemen herkesin maaşına belirli oranlarda zam geldi. Hal böyle olunca da bankalar harekete geçti. Her banka müşteri sayısını artırmak için emekli promosyon kampanyaları hakkında duyurular yapmaya başladı. Özellikle emekli promosyon ödemelerinin 8000 TL ve üzerine çıkması emeklileri heyecanlandırmaya yetti. Yaklaşık olarak 14 milyon emekliyi ilgilendiren emekli promosyon ödemeleri için bir müjde de Yapı Kredi Bankasından geldi. Yapı Kredi emekli promosyon ödemesi ile ilgili açıklama yaptı. Yapı Kredi Bankası tarafından emeklilere 10.000 TL'ye kadar ödeme yapılıyor

Milyonlarca emeklinin gündemini meşgul eden emekli promosyon ücreti ile ilgili Yapı Kredi Bankasından bir açıklama geldi. Müşteri portföyünü artırmak isteyen bankaların emekli promosyon ödemeleriyle ilgili aralarında yarış kızışmaya başladı. Özellikle bazı bankaların emekli promosyon ücretinin 8000 TL’yi geçmesiyle beraber en çok emekli promosyon ödemesi yapan bankalar araştırılmaya başlandı. Tam da bu noktada Yapı Kredi Bankası emekli promosyon ücreti ne kadar? Sorusu araştırılmaya başlandı. Emekli maaşını Yapı Kredi’den alan emeklilere verilecek olan promosyon ödemesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Hangi bankalar emekli promosyonu veriyor?

Yapı Kredi emekli promosyon ücreti

Emekli promosyonu veren bankalar her emeklinin araştırma konusu oldu. İş Bankası, Akbank, Garanti Bankası, Finansbank, TEB, ING Bank, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve diğer tüm bankalar tarafından emekli maaşını taşıyan emeklilere ciddi meblağda promosyon ödemesi yapılıyor. Durum böyle olunca emekli promosyon ücretleri de özellikle emekliler tarafından araştırılmaktadır. Yapı Kredi bankası emekli promosyon ödemesi ile ilgili yaptığı açıklamadan sonra emeklilerin dikkatini çekmeyi başardı.

Yapı Kredi emekli promosyon ücreti

Yapı Kredi bankası tarafından verilen emekli promosyon ücreti emekliler tarafından araştırılmaktadır. 2 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca Yapı Kredi bankasından alma sözü veren emeklilere 7500 TL’ye kadar emekli promosyon ödemesi yapılacak. Promosyon sözü verildikten sonra herhangi bir koşul veya şart olmadan emekli promosyonu ödemesi verilmektedir. Yapı Kredi emekli promosyon ücreti alınan maaşa göre farklılık göstermektedir.

  • Emekli maaşı 1499 TL’ye kadar olan emeklilere 4850 TL,
  • 1500 TL ile 2499 TL arasında maaş alan emeklilere 6000 TL,
  • 2500 TL ve üzerinde maaş alan emeklilere 7250 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Maaşa ek olarak 60 gün içinde iki tane otomatik ödeme talimatı verilmesi halinde 100 TL ek nakit ödülü verilmektedir. Ayrıca emekli maaşını taşıyan kişiler bu tarihler arasında ilk kez kredi kartı aldıysa 31 Ağustos tarihine kadar yapacağı toplam 500 TL harcama sonrasında 150 TL’de promosyon kazanacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Emekli yakınını Yapı Kredi’ye getirene 2500 TL ödeme!

Emekli promosyon ücreti

Yapı Kredi bankasından emekli maaşını alan emekli müşteriler emekli yakınlarını da Yapı Kredi Bankasına getirdiği takdirde 2500 TL’ye varan ödül kazanabilmektedir. Emekli maaşını taşıyan müşterilere emekli promosyonu verilirken sizin emekli promosyonunuza ek olarak 2500 TL daha ödeme yapılacaktır.

Eğer maaşınız 2500 TL ve üzerindeyse 7500 TL emekli promosyon ödemesi alabildiğiniz gibi emekli yakınınızı getirince banka tarafından size 2500 TL daha ödeme yapılacaktır. Yani toplamda size 10.000 TL'ye kadar ödeme yapılacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Emekli maaşı Yapı Kredi Bankasına nasıl taşınır?

Eğer Yapı Kredi bankasında hesabı olan bir müşteriyseniz Yapı Kredi Mobil, İnternet şubesi, müşteri hizmetleri üzerinden emekli maaşınızı taşıyabilirsiniz. Eğer Yapı Kredi bankasında hiç hesabınız yoksa nüfus cüzdanınızla en yakın şubemize uğrayabilir ve SGK emekli maaşınızı Yapı Kredi Bankasına taşıyabilirsiniz.