İş Bankası’ndan emekli promosyonu açıklaması geldi!

Birçok banka son dönemde promosyon kampanyalarını duyurmaya başladı. Birbirleriyle kıyasıya rekabet içerisinde bulunan bankalar en yüksek promosyonu sağlayarak emekli müşteri sayısını arttırmaya çalışıyor.

İş Bankası’ndan emekli promosyonu açıklaması geldi!

3 yıllığına yapılan sözleşmeler doğrultusunda İş Bankası üzerinden emekli maaşını almayı taahhüt eden tüm emeklilere belirli tutarlarda emekli promosyonu verileceği açıklandı.
İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre emekli promosyonlarının arttırıldığı açıklandı. Aynı zamanda emekli promosyonları kapsamında emekli yakınlarını referans sistemi aracılığıyla İş Bankası’na getiren vatandaşlara da ek ödeme yapılacağı banka tarafından açıklandı. Hem emeklilere hem de emekli yakınlarına promosyon ödemesi yapacağını belirten İş Bankası ödemeleri ilk maaşın yatmasının ardından gerçekleşeceğini belirtti.

Emekli yakınlarını İş Bankası’na getirenlere promosyon

Emekli yakınlarını İş Bankası’na getirecek olan vatandaşlara promosyon verileceği açıklandı. İş Bankası tarafından yapılan promosyon açıklamalarına göre yalnızca emekli vatandaşlara değil aynı zamanda emekli yakınlarına da promosyon ödemesi yapılacak. Getirilecek emekli sayısına göre değişiklik gösteren promosyon tutarları banka tarafından resmi olarak açıklandı.


Türkiye’nin en çok tercih edilen banklarından biri olan İş Bankası, yeni promosyon kampanyasına devam ediyor. Ağustos ayı içerisinde promosyon ücretlerine zam getiren banka bu alanda milyonlarca müşterisini güldürmeyi başardı. Emekli promosyonlarında 7.500 TL’ye kadar ödeme yapacağını açıklayan banka aynı zamanda emekli yakınlarına da referans ödemesi yapacağını resmi olarak belirtti.

İş Bankası’ndan emekli promosyonu açıklaması geldi!
Binlerce kişi tarafından yakından takip edilen promosyon süreciyle ilgili son güncellemenin İş Bankası tarafından yapıldığı belirtildi. Türkiye’nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan İş Bankası, sağladığı promosyonlarla ön plana çıkıyor. Hem emeklilere hem de emekli yakınlarına promosyon sağlayacağını açıklayan İş Bankası bu alanda vatandaşlar tarafından beğeni kazandı.


Herhangi bir başvuru süresi şu an için belli olmazken kampanyaya ilişkin yapılan başvurular devam ediyor. Binlerce kişinin şimdiden İş Bankası’na katılım sağladığı belirtilirken promosyon ödemeleri ilk aydan sonra gerçekleşiyor. Oldukça yüksek tutarlarda emekli promosyonu sağlayan İş Bankası, bu alanda milyonlarca emeklinin beklediği tutarları açıklayarak vatandaşları rahatlattı. 

İş Bankası emekli promosyonu ne kadar oldu?

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan İş Bankası geçtiğimiz günlerde promosyon tutarlarını neredeyse iki katına kadar yükseltti. Temmuz’daki asgari ücret zammından önce 4.000 TL düzeylerinde olan emekli promosyon tutarları son güncellemeyle birlikte 7.500 TL’ye kadar yükseldi. Bu durum aynı zamanda emekli promosyonları için İş Bankası müşteri olan emekli sayısını da hızlı bir şekilde arttırdı.


Birçok kişi tarafından tercih edilen bankalar arasında yer alan İş Bankası, yeni projesi kapsamında emekli müşteri sayısını arttırmayı hedefliyor. Her yıl düzenli olarak promosyon sağlayan bankanın bu sene de yüksek tutarlarda emekli promosyonu dağıtacağı açıklandı. Beklentilerin de üstünde promosyonu tutarı açıklayan banka tek seferde 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Promosyon ödemeleriyle ilgili meraklanan vatandaşlar ise soluğu banka şubelerinde almaktadır. Banka şubelerinde gerçekleşecek olan işlemler doğrultusunda promosyon almaya hak kazanmanız mümkündür.


3 yıllığına yapılacak olan banka sözleşmeleri ile emekli maaşlarını taşıyanlara maaşlarına göre promosyon ödeniyor. Maaşı 1.500 TL’ye kadar olan kişilere 6.000 TL, maaşı 1.500 – 2.500 TL aralığında olanlara 6.750 TL ve maaşı 2.500 TL’den yüksek olan emeklilere ise 7.500 TL tutarında promosyon ödenecek. İlk maaşın yatmasının ardından ödenecek olan promosyon tutarları aynı zamanda emekli yakınları içinde geçerli olacak. Her emekli yakını için 250 TL kazanacak olan vatandaşlar toplamda 2.500 TL promosyon kampanyasından yararlanabilecek.
 

Etiketler