Yapı Kredi’den emekli promosyonlarında rekor ücret!

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamayla birlikte emekli promosyonlarındaki ücret değiştirildi. Birçok emeklinin merakla takip ettiği Yapı kredi bankasının gelişmesiyle ilgili haber resmi olarak duyuruldu.

Yapı Kredi’den emekli promosyonlarında rekor ücret!

Promosyon tutarlarıyla ilgili son açıklama yapan bankalardan biri olan Yapı Kredi, emeklileri sevindirecek bir tutarda promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.


Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi, emekli promosyonları konusunda yüksek tutarlara sahip olan bankalardan biridir. Birçok özel bankayla yarış halinde olan Yapı Kredi bu sene de yüksek tutarda promosyon miktarı açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklama göre en yüksek maaş kategorisinde aylık geliri olan emeklilere 7.500 TL’den fazla ödeme yapılacağı belirtildi.

Yapı Kredi emekli promosyonu ne kadar oldu?

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamayla birlikte 4.000 TL düzeyinde olan emekli promosyonları yükseltildi. Son asgari ücret zammının ardından emekli promosyonunu güncelleyen banka neredeyse %100’e yakın bir artış sağladı. Böylelikle banka müşterisi olmayı ve emekli maaşını taşımayı taahhüt eden emeklilere tek seferde 7.500 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılacak.

Yapı Kredi’den emekli promosyonlarında rekor ücret!
Milyonlarca emeklinin beklediği haber Yapı Kredi tarafından açıklandı. En yüksek promosyon sağlayan bankalar arasında yer alan Yapı Kredi, bu yılda yüksek tutarlarda promosyonla emeklilerin yüzünü güldürecek. Maaş tutarına göre üç farklı kategoride promosyon sağlayacak olan Yapı Kredi’nin her alanda yüksek tutarda promosyon vereceği bilgisi bulunuyor.


Yapı Kredi tarafından sürdürülen promosyon kampanyası çerçevesinde maaşını üç yıllığına Yapı kredi bankasına taşıyan emekli müşterilere tek seferde promosyon ödemesi yapılacak. Alınan maaş tutarına göre değişiklik gösteren promosyon tutarları bankanın resmi sitesinden yayınlanmıştır. Türkiye’nin büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi, bu çerçevede daha fazla emekli müşteri sayısına sahip olmak açısından promosyon kampanyası başlatmıştır.

Yapı Kredi promosyonu nasıl alınır?

Yapı Kredi’nin emekli promosyonlarından yararlanmayı isteyen kişiler ilk olarak bağlı bulundukları bankadaki emeklilik hesaplarını kapatmalıdır. Ardından sizlere en yakın Yapı Kredi şubesine giderek emekli promosyonundan yararlanmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Bankada yapacağınız ortalama 10 dakikalık işlem sonucunda emekli maaşı değişikliğinizi gerçekleştirmeniz mümkündür. 


Yapı Kredi’nin promosyonlarını alan emekliler üç yıl boyunca farklı bir bankaya geçiş yapamamaktadır. Farklı bankalarda hesabınız bulunsa dahi emekli maaşlarınızı yalnızca Yapı kredi Bankası üzerinden çekme hakkınız bulunuyor. Emekli maaşlarında bloke olan kişiler ise bankaya giderek bu blokeyi kaldırabilir. Herhangi bir sorun yaşamayacağınız promosyon işlemleri sonunda ilk emekli maaşınızı aldıktan sonra promosyonlar hesaplara yatmaktadır.
Promosyon tutarı aylık maaşı 1.500 TL’ye kadar olan kişiler için 6.000 TL, maaşı 1.500 – 2.500 TL aralığında olan kişiler için 6.750 TL ve maaşı 2.500 TL üzerinde olan emekliler için toplamda 7.500 TL ödeme yapılmaktadır. Aynı zamanda emekli yakınlarını getiren vatandaşlarda her emekli için 250 TL promosyon ödemesi almaktadır.

Etiketler