Son dakika: Bakan Nebati'den memur ve emekli zammı açıklaması

Son dakika: Bakan Nebati'den memur ve emekli zammı açıklaması. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati NTV canlı yayınında açıklamalarda bulunuyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında ekonomi gündemini değerlendirdi.

Son dakika: Bakan Nebati'den memur ve emekli zammı açıklaması

Son dakika: Bakan Nebati'den memur ve emekli zammı açıklaması. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati NTV canlı yayınında açıklamalarda bulunuyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında ekonomi gündemini değerlendirdi. Bakan Nebati yeni ekonomi modeliyle ilgili, "Ülkemiz üzerinde oyun oynanmasını engelliyoruz. Üç günde kendi imkanlarımızla dövizde bu noktaya geldik. Faiz artırılmalı diyenlere tokat gibi bir yanıt oldu." açıklamalarında bulundu.

Bakan Nebati ayrıca pazartesi gününe kadar döviz fiyatlarının yüksek olmasını köpüğe benzetirken düşüşün de etiketlere yansıtılması gerektiğini söyledi.

Memur ve Emekli Zammı Açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati memur ve emekli zammı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;

"Memurumuzu bugüne kadar koruduk bundan sonra da korumaya devam edeceğiz. Memurlarımıza ek artışlar yapıldı, bize teşekkür ediyorlar. Üreticiye çok önemli destekler sağlıyoruz. Sabit gelirlilerin hakkını koruyan tedbirleri alacağız. Emeklilerimiz için de arkadaşlarımız çalışıyor. Emeklilerimizi memnun edecek bir çalışma olacağına ilişkin benim de kanaatim çok yüksek." ifadelerine yer verdi. 

Detaylar birazdan....

Memura Zamma İlişkin Peş Peşe Açıklamalar 

Memur zammına ilişkin olarak Memur Sen Başkanı Ali Yalçın'ın açıklamaları şöyle;

"Gelir vergisi muafiyeti memura 300 TL olarak yansıyacak haberleri ve ortalıkta dolaşan tablolar kafa karıştırıyor.

Haberler gerçeği yansıtmıyor.

Muhasebat Genel Müdürlüğü hiç vakit kaybetmeden bir çizelge yayınlamalı, kamuoyundaki bilgi yanlışı ivedi düzeltilmelidir." ifadelerine yer verdi. 

"Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Canlı Yayın Açıklamaları İçin Tıkla"