Promosyon alanlar dikkat! Promosyon farkını hemen alabilirsiniz

Emekli promosyonlarında gelişmeler devam ediyor. Emekli maaşınızı farklı bir bankaya taşıyıp promosyon aldıysanız bile promosyon almaya hak kazanabilirsiniz.

Promosyon alanlar dikkat! Promosyon farkını hemen alabilirsiniz

Emekli vatandaşlara verilen promosyon ödemeleri her geçen gün daha fazla banka tarafından arttırılıyor. Bu sayede vatandaşlar emekli maaşını taşımak şartıyla bir kereye mahsus şekilde promosyon alabiliyorlar. Promosyon ödemesi aldıysanız bile oluşan farkları geri almanız mümkün olabiliyor.

Promosyon miktarı arttırıldı

Türkiye'de emekli promosyonları ile alakalı her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Gündeme sıcak düşen maddelerden bir tanesi de promosyon farkları oldu. Bankası promosyon farkında bir artışa gitmişse aradaki fark emekli bireyler alabiliyorlar.

Promosyon alanlar dikkat! Promosyon farkını hemen alabilirsiniz
Kısa süre önce en düşük emekli aylığı 3500 TL'ye çıkarılmıştı. Yaşanan bu gelişme sonrasında da birçok banka promosyon miktarını arttırdı. Özel bankaların birbiriyle yarıştığını ve promosyon konusunda 7.500 TL'ye kadar maaş taşıma koşuluyla prim verdiğini belirtmek gerekiyor.

Bankanıza başvurun

Daha öncesinde promosyon işlemini gerçekleştirmiş ve farklı bir bankaya maaşını taşıyan emeklilere ek ödeme alabilirler. Yapılan promosyon ödemelerindeki artış nedeniyle bu farkın ödenmesi söz konusu olabiliyor. Emekli promosyon rakamları Haziran ayında 3500 TL iken Temmuz ayında bir anda 8 bin TL'ye kadar ulaştı. Bir emekli 2500 TL ve üzerinde aylığı olduğunu düşünecek olursak haziran ayındaki emekli promosyonu çok daha fazla olabiliyor. 3500 TL’nin üzerinde emekli maaşı alan bir emekli 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi alıyor. Bu sayede aradaki 4000 TL'lik farkı talep edebilir.


Bankanızda daha önce promosyon ödemesi aldıysanız yaşanan maaş zammından sonra aradaki farkı bankadan talep edebiliyorsunuz. Eğer banka bu duruma olumsuz yanıt verirse farklı bir bankaya taşıma işlemi yapabilirsiniz.