Bakan Nebati dar gelirliye müjde verdi! Bu müjdeli haber yüzleri güldürecek

Bakan Nureddin Nebati çok önemli açıklamalar yaptı. Dar gelirli vatandaşa müjdeler veren Bakan 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren büyük bir indirim geleceğini söyledi.

Bakan Nebati dar gelirliye müjde verdi! Bu müjdeli haber yüzleri güldürecek

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati gıda enflasyonu ile alakalı çok önemli açıklamalar gerçekleştirdi. Yapmış olduğu açıklamada” Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok önemli bir adıma daha imza atıyoruz.” ifadelerini kullanan Nureddin Nebati gıda ile enflasyon kapsamında topyekûn mücadele devam ettiklerini duyurdu.


Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren 30'dan fazla temel ürün maddesinin indirimli bir şekilde satılacağını duyuran Hazine ve Maliye Bakanı bu alanda “Sayın Cumhurbaşkanımızın katkıları ile birlikte vatandaşımızın temel tüketim maddelerini uygun fiyatlı satın alması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

"Önemli bir adıma daha imza atıyoruz"

 Nureddin Nebati bu önemli müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada “Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı girişimleri ile birlikte tahıl koridoru anlaşması yaptık. Bu sayede fiyatlar ciddi oranda inecek. Cumhurbaşkanlarımızın liderliğinde çok önemli bir imza ya da adım atıyoruz. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerde 15 Ağustos Pazartesi günü itibariyle 30'dan fazla temel tüketim maddesinde ciddi bir indirim olacak.”

Bakan Nebati dar gelirliye müjde verdi! Bu müjdeli haber yüzleri güldürecek

"30'dan fazla temel tüketim maddesinde indirimli fiyat uygulamasına gidilecek"

Bakan Nebati gıda enflasyonu ile mücadele kapsamında 30'dan fazla temel madde tüketim ürünün indirimli bir şekilde satılacağını duyurmuştu. Cumhurbaşkanlığı liderliğinde çok önemli bir adım attıklarını dile getiren Bakan Pazartesi günü itibarıyla birçok üründe indirim olacağını ve benzer uygulamaların farklı şehirlerde devam edeceğini sürdürdü.

"Diğer zincir marketlerin raflarında da benzer indirimleri bekliyoruz"

Bakan Nebati yaptığı açıklamada “vatandaşlarımız için çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle de ülkemizde faaliyet gösteren diğer zincir marketler tarafından da benzer bir sistemin olmasını istiyoruz. Yaptığımız fiyat takip sistemi ile birlikte gelişmeleri de her an takip ediyoruz.”

Etiketler