Keep Network coin nedir?

Keep Network, özel verileri genel blockchain merkezinde depolamak ve şifrelemek için oluşturulmuş bir ağdır. Peki Keep Coin nedir ve nasıl alınır? Kurucuları kimlerdir? İşte Keep Coin ile ilgili merak edilenler...

Keep Network coin nedir?

Keep Network Coin nedir?

Keep Network, özel verileri genel blockchain merkezinde depolamak ve şifrelemek için oluşturulmuş bir ağdır. Keep Network, keep adındaki özel veriler için off-chain veri kapsayıcılarından meydana gelirken, KEEP work tokenının tamamıyla izinsiz olmasını sağlar. Bu ağ, blok zincirinin benimsenmesine engel olan ana sorunu çözmektedir. Ana sorun ise halka açık blok zincirleri ile ilgili verilerin herkese açık olmasıyla tanınır. Keep Network ile geliştiriciler tamamıyla merkezi olmayan uygulamalar oluşturabilirler.

Ethereum üzerinde bir BTC köprüsü olan tBTC tokenı, Kepp Network üzerine inşa edilen ilk uygulamadır. Keep Network, Summa ve Cross-Chain Group gibi gruplar tarafından desteklenen açık kaynaklı bir projedir. tBTC, Bitcoin fiyatına sabitlenmiş ve tamamı Bitcoin destekli olan bir ERC-20 tokenıdır. Bitcoin sahiplerinin ETH blockchaini üzerinde hareket etmelerini, DeFi ekosistemine erişmelerini ve Bitcoin'leriyle kazanmalarını daha kolay hale getirmektedir.

KEEP, ağın kâr payları ve eğik bir model ile native work tokenı olarak bilinir. Keep Network sansüre dayanıklı ve izinsiz olmasını sağlayan sybil direncisi sağlar.

KEEP;

Keep Network’ü ve tBTC’yi stake yoluyla güvence altına almak,

Tam bir node çalıştırmaya benzer şekilde tBTC çalıştırmak,

Ağ üzerinde çalışma sağlamak için ücretler kazanmak,

Ağda rastgele işaret ve ECDSA node’larını çalıştırmak gibi durumlar için kullanılır.

Keep Network (KEEP) kurucuları kimlerdir?

Keep Network, daha önce BTC ödül uygulaması Fold'u kuran kripto endüstrisinin önde gelenleri Corbin Pon ve Matt Luongo tarafından 2017'de kurulmuştur. Keep Network'ün ilk destek verenleri arasında Polychain, Draper Associates, Paradigm, Andreessen Horowitz, Collaborative Fund, Fenbushi, ParaFi ve A.Capital yer almaktadır. Keep Network projesinde, ayrık matematik ve kriptografi ile ilgili derin tecrübeye sahip mühendisler ve ConsenSys'in kuruluşundan bu yana gelen iş liderliği de dahil olmak üzere yirminin üzerinde personel istihdam edilmektedir.

Keep Network'ü değerli yapan nedir?

KEEP kripto para birimi, özel verilerin güvenliğini sağlama hizmetiyle değer kazanır. Özellikle, KEEP ağın kendisinde yer alır ve önemli ağ işlemleri için kullanılabilen tek kripto para birimidir. Örneğin, bilgi sağlamak isteyen kullanıcılar önce KEEP tokenlarını akıllı bir sözleşme ile almalı ve stake etmelidir; ardından kullanıcılar KEEP tokenlarını dürüst ve kaliteli hizmetler sunmaları durumunda geri alabilirler.

Stake KEEP, kullanıcıların ağ tarafından rastgele seçilmelerine izin vermekte ve bir defa seçildikleri zaman çalışmalarını teşvik eden her yeni KEEP için daha fazla KEEP yatırmaları gerekir. Bilgi sağlayıcılar görevlerini tatmin edici şekilde yerine getirirlerse, ekstra KEEP tokenları ödüllendirilir. Depolarda veri depolamak isteyen kullanıcılar bu hizmet için KEEP tokenlarını ya da ETH'yi kullanarak ödeme yapabilirler. Diğer pek çok kripto para birimi gibi, KEEP tokenlarının arzı da sınırlıdır. Başka bir deyişle yazılımın kurallarına göre yalnızca 1 milyar token olabilmektedir.

Keep Network coin nasıl alınır?

KEEP coin, işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance aracılığıyla hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabilmektedir.

KEEP coin satın almak için öncelikle Binance'a üye olmak ve sonrasında itibari para göndermek gerekmektedir. Türk Lirası veya dolar gibi bir itibari para gönderiminin yapılmasından sonra KEEP coin'in işlem gördüğü Bitcoin (BTC), BUSD, Tether (USDT) ve Binance Coin (BNB) alarak KEEP işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

KEEP Coin şu sıralarda 11.08 TL düzeyinden işlem görmektedir.

Etiketler