Ufo coin nedir?

Dark Metaverse, galaksiler arası tamamıyla merkeziyetsiz bir oyun tokenıdır. Ufo ekosisteminde Metaverse, PlaytoEarn, Virtual Land, NFT, oyun gibi özellikler var.

Ufo coin nedir?

Dark Metaverse, galaksiler arası tamamıyla merkeziyetsiz bir oyun tokenıdır. Ufo ekosisteminde Metaverse, PlaytoEarn, Virtual Land, NFT, oyun gibi özellikler var. Ekosistem her şey için gerekli olan Ufo ekosisteminin yapı taşıdır. Tokenin kullanışlılığı Ufo, Plasma Puanları ve UAP olmak üzere 3'e ayrılıyor.

Dark Metaverse kapalı döngü ekonomisiyle oluşturulmuş sanal bir evren olarak hizmet vermektedir. Oyunlar ekosisteme eklendikçe tokenın ve ekosistemin değeri günden güne artıyor.

dark metaverse

Ufo Token son 1 ayda yüzde 66, son 24 saatte yüzde 45 artarak 19 Kasım 2021'de ATH seviyesine ulaştı. Ufo Coin Gateio Borsasında bulunuyor.

NFT olarak tutulan sanal adaların bazıları Ufo Tokenı ile açık artırma yoluyla alınabilirken, LAND'ler belirli bir arza kadar üretilebilir. DAO en büyük token holderları en fazla oy gücüne sahiptir. Gezegendeki en büyük toprak sahipleri ise 'Eternals' olarak kabul edilmektedir. Eternaller her şeyi bilir ve bütün Metaverse'den faydalanır.

Gezegende yaşıyorsanız platformda lansmanı yapılan oyunlara erişiminiz olur oyun büyüdükçe de gelir sağlarsınız. Bütün NFT Karakterleri ortak pazar yeri sayesinde ya da ödünç alınabilir.

Ufo token dark metaverse

Ufo Metaverse’indeki ilk oyun olan Super Galactic, Bir RPG oyunu olup, oyuncuların karakterlerini yaratıp görevlerini tamamlamasını içeriyor.

Oyun NFT'leri rastgele item oluşturmak amacıyla UAP tokenı yakılarak Loot kutuları açılır. Daha sonraki oyun içi görevleri tamamlamak için kaplamalar, zırhlar ve silahlar kullanılır. Silahlar UAP Tokenı yakarak yükseltilebilir.

NFT Market NFT'ler UFO ve UAP Tokenları kullanılarak NFT Market yerinde takas edilebilir. Nadir oyun içi itemleri pazar yerinde takas edilebilir ve oyun içinde kullanılabilir. Dark Metaverse, tek bir zincir ile sınırlı değildir. Çoklu zincire sahip platform Ethereum, Solana, Cardano, Cosmos, Avalanche gibi zincirleri destekleyecek.

Ufo coin nedir?

Dark Metaverse platformunun para birimi Ufo coindir. Bu platformda ilk vurgulanan şey token dağılımıdır. Takıma ya da yatırımcılara kilitlenen ya da ayrılan bir coin yoktur. Ufo coin yüzde 100 dolaşımda olan bir tokendır. Bu da kullanıcılara birtakım avantajlar sağlar.

Ufo token nereden alınır?

Toplam arzı 25.7 milyon adet olan Ufo Tokenı 2021 yılının temmuz ayında piyasaya girdi. 31 Ekim 2021 tarihinde 0.00003341 dolar ile ATH düzeyini gören Ufo tokenı bu düzeyden yüzde 33 aşağıda yer alıyor. Ufo, 9 Kasım'da Gateio Borsasında listelenmeye başladı. 

Ufo token geleceği

Ufo, oyun tabanlı bir platform olduğu için piyasadaki etkisi de büyük olacaktır ve bu etki gelecekte de büyüyerek var olmaya devam edecektir diye düşünüyoruz. Geleceğin dijital evreni olarak kabul edilen metaverse başta olmak üzere, birçok önemli alanda kendisini geliştiren Ufo coinin geleceği, pek çok yatırımcının dikkatini çekmeyi başardı. 

Etiketler