Faizsiz kredi desteği açıklandı! 5.000 TL ödeme yapılacak

Son zamanlarda ön plana çıkan emekli promosyonlarının ardından bankalar şimdi de faizsiz kredi paketleriyle müşteri kapma yarışına girdi. Birçok banka yeni açıkladığı faizsiz kredi paketleriyle müşterilerine taksitli avans vermektedir.

Faizsiz kredi desteği açıklandı! 5.000 TL ödeme yapılacak

Yeni yapılan projeler kapsamında banka müşterileri için faizsiz bir şekilde kredi verileceği belirtiliyor. Bankanın yaptığı açıklama doğrultusundan 5.000 TL’ye kadar nakit avans verilmesi konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi. 

Özellikle özel bankaların adeta yarış içerisinde olduğu kredi dağıtımıyla ilgili yeni paketlerinde her geçen gün arttığı görülüyor. Bankaların birbirleriyle kıyasıya rekabet içerisinde olduğu müşteri kapma döneminde hem promosyon hem de kredi oranları büyük bir önem taşıyor. Faizsiz bir şekilde 5.000 TL’ye kadar nakit avans sağlayan Garanti BBVA, bu alanda müşterilerin yüzünü güldürmeyi başardı.

Garanti Bankası’ndan faizsiz nakit avans

Garanti Bankası’nın geçtiğimiz günlerde başlatmış olduğu kampanya kapsamında yeni müşterilerine 5.000 TL’ye kadar nakit avans vereceği belirtildi. Tamamen masrafsız ve faizsiz bir şekilde verilecek olan kredi kapsamında nakit avansların 30 günlük kullanım süresinin ardından ödenmesi gerektiği belirtildi. Hiçbir şekilde faiz ödemeyeceğiniz nakit avans için detaylar Garanti Bankası’nın resmi sitesinden yayınlandı.

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Garanti Bankası, yeni müşterilerine çeşitli kampanyalar sunmaya devam ediyor. Son olarak açıklanan kampanya ile yeni müşterilerin yüzünü güldürecek olan Garanti Bankası, faizsiz kredi sağlayacak. 5.000 TL’ye kadar verilecek olan nakit avanslar için başvuruları internet üzerinden yapmak da mümkün oluyor. Garanti Bankası üzerinden yapılacak olan ilk kredi işlemlerinde geçerli olacak olan kampanya sayesinde masrafsız bir şekilde ihtiyaçları gidermek mümkün olacak.

Faizsiz kredi desteği açıklandı! 5.000 TL ödeme yapılacak

Garanti Bankası üzerinden müşteri olacak tüm vatandaşlara faizsiz bir şekilde kredi verilmesi konusunda karara varıldığı açıklandı. 5.000 TL’ye kadar olacak nakit avans başvurularında geçerli olacak faizsiz ve masrafsız krediler için birçok farklı başvuru kanalı bulunuyor. Dileyen vatandaşlar internet şubelerinden dileyenlerse banka şubelerinden faizsiz kredi başvurunda bulunabilecek. Binlerce vatandaşın şimdiden başvuru yaptığı kampanyayla ilgili detaylar ise Garanti Bankası tarafından duyuruldu.

Faizsiz kredi nasıl alınır?

Faizsiz kredi arayışında olan kişilere önemli bir duyuru yapan Garanti Bankası bu kapsamda yeni üyelerine sevindiren bir açıklama yaptı. 5.000 TL’ye kadar nakit avans ihtiyacı bulunan kişilere %0 faizle kredi imkanı sunan banka bu kapsamda vatandaşların ihtiyaçlarını ayrıca faiz yükü altında kalmadan ödemesini sağlıyor. Banka tarafından yapılan açıklamayla birlikte vatandaşların birçoğu Garanti Bankası üyesi olmak için harekete geçti. 

Faizsiz kredi sağlayan Garanti Bankası ile sizlerde ihtiyaçlarınızı ekstra masraf olmadan karşılayabileceksiniz. 6 aya kadar kredi sağladığını açıklayan Garanti Bankası, bu kapsamda sağladığı avantajlarla ön plana çıkıyor. Birçok bankanın önünde yer almayı başaran bankanın yeni projesi kapsamında da yeni üye kazandığı açıklandı. Faizsiz ve masrafsız kredi verecek olan Garanti Bankası, 6 aya kadar taksit yapma imkanı da sunmaktadır.

Türkiye’nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Garanti BBVA, sağladığı kampanyalarıyla da ön plana çıkıyor. 6 aya kadar taksitli bir şekilde kredi çekebileceğiniz banka üzerinden %0 faizli bir şekilde nakit avans alınması mümkün olacak. Herhangi bir ekstra şartın bulunmadığı kampanyayla ilgili Garanti Bankası şubelerine müracaat etmek yeterli olacak. Bankanın başlattığı kampanya sayesinde düşük tutarlarda kredi çekecek olan kişilere faizsiz bir şekilde yardımcı olunması sağlanıyor. Ağustos ayında başlatılan faizsiz kredi kampanyası için başvurular hem internetten hem de şubelerden devam ediyor.