Bugün itibariyle hesaplara yatırılmaya başladı! İsteyene 5.000 TL verilecek!

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre nakit avans kampanyası bugün itibariyle başladı. Aylık 5.000 TL’ye kadar nakit avans sağlayacak olan banka düşük faizli olmasıyla birçok müşterisi tarafından tercih ediliyor.

Bugün itibariyle hesaplara yatırılmaya başladı! İsteyene 5.000 TL verilecek!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Garanti BBVA, birçok müşterisine kredi vermeye devam ediyor. Düşük faizli olmasıyla da tercih sebebi haline gelen Garanti Bankası, nakit avans konusunda ön plana çıkmaktadır. Gençlerden emeklilere kadar her türlü kitleye nakit avans sağlayan banka düşük faizlerle kredi sağlamasıyla tercih edilmeye devam etmektedir.

Garanti Bankası 5.000 TL nakit avans kampanyası

Garanti Bankası’nın başlattığı nakit avans kampanyası kapsamında düşük faizlerle nakit avans alınması mümkün hale gelecek. Ayrıca ilk kez Garanti Bankası müşterisi olacak olan kişilere de %0 faiz ve masrafsız bir şekilde nakit avans verilebilecek. Ay sonuna kadar geçerli olan kampanya için başvurular devam ediyor.

Bugün itibariyle hesaplara yatırılmaya başladı! İsteyene 5.000 TL verilecek!
Nakit avans konusunda sorun yaşayan müşteriler soluğu Garanti Bankası’nda aldı. Banka tarafından başlatılan kısa vadeli kampanya sayesinde birçok müşterinin nakit ihtiyacı giderilmiş olacak. Tamamen faizsiz bir şekilde sağlanan nakit avansın yalnızca gecikme faizinin uygulanacağı belirtildi. Bu alanda müşteri kazanmayı başaran Garanti Bankası, sağladığı düşük faizli avanslarıyla ön plana çıkıyor.


Özel bankalar arasında yer alan Garanti Bankası, birçok müşteri tarafından ön plana çıkmaya devam etmektedir. Düşük faizli olmasının yanı sıra yüksek limitlere sahip olmasından dolayı da tercih edilen bankanın yeni kampanyası da beğenilmektedir. Yeni kampanyasıyla ilk kez Garanti Bankası üyesi olacak olan vatandaşlara 30 güne kadar herhangi bir faiz uygulanmadan avans verilecek.

Başvurular ay sonunda bitiyor

Garanti Bankası’nın başlattığı 5.000 TL’ye kadar nakit avans kampanyası için son başvuru tarihi 31 Ağustos 2022 tarihi olarak belirlendi. Yalnızca birkaç hafta sürecek olan kampanyaya ilişkin binlerce kişi tarafından başvuru yapıldı. Sıfır faizli nakit avans sağlayan bankanın bu alanda birçok bankaya göre ön plana çıktığı biliniyor.


Ay sonuna kadar sürecek olan nakit avans kampanyası ile faiz ve masraf olmadan nakit ihtiyacının karşılanması sağlanacak. Şimdiden binlerce vatandaşı müşterisi yapmayı başaran Garanti Bankası, yeni kampanyası sayesinde ön plana çıkmaya devam ediyor. Ay sonuna kadar devam edecek olan kampanya ile nakit ihtiyacınızı ekstra masraf olmadan karşılamanız mümkündür.


Nakit avans başvurular hem şubeden hem de internet ortamından yapılabilecek. Dijital kredi kapsamında yer alan nakit avans kampanyası ile faizsiz avans alımı mümkün olacak. 30 günlük kredi kullanım gününün ardından ekstre kesimi 10 gün içerisinde gerçekleşiyor. Milyonlarca müşterisi bulunan banka düzenli olarak kampanya sağlamaya devam etmektedir.

Etiketler