Evde bakım maaşları yattı mı? Ağustos ayı evde bakım parası yatan iller

Ağustos ayı evde bakım paraları yattı mı? Evde bakım maaşları ne zaman yatacak? Evde bakım maaşları parası yatan illerin tam listesi.

Evde bakım maaşları yattı mı? Ağustos ayı evde bakım parası yatan iller

Engelli vatandaşların hayat kalitesini yükseltmek ve ailelerin daha rahat bir şekilde yaşam sürmesini sağlamak adına evde bakım ücretleri verilmektedir. Evde bakım maaşı yatan iller Ağustos ayında da merak ediliyor. Temmuz ayı evde bakım maaşları Kurban Bayramı nedeniyle daha erken yatmıştı.


Ağustos ayında evde bakım maaşları yatmadı. Peki, ne zaman yatacak? 14 Ağustos itibarıyla evde bakım maaşı yatan illerin listesini haber detayımızda bulabilirsiniz. Temmuz ayında Kurban Bayramı vardı ve vatandaşlar maaşını daha erken almıştı. Ağustos ayında da maaşları ne zaman yatacak?  Merak ediliyor. Maaşlar Ağustos ayında da erken mi yatacak soruları sıklıkla soruluyor.

Evde bakım maaşları yattı mı? Ağustos ayı evde bakım parası yatan iller

Evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu mu?

Evde bakım maaşları 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren yatmaya başlayacak. Ödeme yapılan illerde ayın 15’i itibarıyla netleşecek. Bu sayede vatandaşlar maaşlarını alabilecekler. SMS ile evde bakım maaşı sorgulamasını gerçekleştirebilirsiniz. Evde bakım maaşı alanlar için cep telefonlarının SMS özelliğini kullanabilirler. Ziraat Bankası aracılığıyla cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak maaşınızın yatıp yatmadığını da kontrol edebilirsiniz.

Evde bakım maaşı sorgulama 2022

Evde bakım aylık ödemesi sorgulamasını e-devlet üzerinden sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. T.C. kimlik numarası ile e-devlet'e giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna "Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama" yazın. Açılacak olan sayfada tüm detaylara ulaşmak mümkün olabiliyor. Engelli evde bakım ödeme bilgileri sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin hemen altında yer almaktadır.

Etiketler