Cumhurbaşkanı çağrı yaptı! Ete yüzde 25 indirim geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşa seslendi % 25 indirim geldi. Ete gelen indirim sonrasında vatandaşlar et almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Cumhurbaşkanı çağrı yaptı! Ete yüzde 25 indirim geldi

Kısa süre önce Bakan Nebati Tarım Kredi Kooperatifleri’ne indirim geleceğini duyurmuştu. Bu indirimin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan girişimleri ile birlikte gerçekleştiğini söyleyen Bakan birçok Süpermarketi de indirip yapmaya davet etmişti.


Adana'da bir kasap ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu çağrısına yanıt verdi. Tarım Kredi Kooperatifleri’nde ete %30 a varan indirim yapılacağı açıklanmıştı ve bu sayede birçok yerde bu çağrıya uyarak indirimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Vatandaşlar kasaba akın etti

Zülfikar Koçaklı isimli kasap yapmış olduğu kampanyada kırmızı ette ve beyaz ette 100'de 25 indirim yaptı. Bu indirimle birlikte dana kıymanın kilosu 84 lira dana kuşbaşı ise 110 liraya kadar indi. İndirimde haberdar olan vatandaşlar ise kasap dükkânına akın etti ve et almak istedi. Kasap dükkânının önünde uzun kuyruklar oluştu.

Cumhurbaşkanı çağrı yaptı! Ete yüzde 25 indirim geldi

Yüzde 25 indirim

Zülfikar Koçaklı yaptığı açıklamada “vatandaşımızın ucuz et yemesi için Cumhurbaşkanımızın talimatlarına uyduk. Bu sayede yüzde yirmi beş indirim gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımızı vatandaşların ucuz et yemesi için indirim istemişti. Bizde bu talimat doğrultusunda yüzde 25'e varan bir indirim gerçekleştirdik.”


Zülfikar Koçaklı yapılan bu uygulamadan vatandaşların çok memnun kaldığını ve her şeyi devletten beklememek gerektiğini söyledi. “Bizler taşın altına elimizi koyduk. Bu nedenle vatandaşlarımız da bu durumdan çok memnun kaldı. Çok fazla bir para kazanmıyoruz. Ancak vatandaşlarımızın et yemesi bizi memnun ediyor.” ifadelerini kullandı. Bakan Nebati Tarım Kredi Kooperatifleri’ne bugünden geçerli olacak şekilde 30 temel gıda ürününe indirim geleceğini duyurmuştu. Bakan yaptığı açıklamada benzer bir girişimin süper market zincirlerinden de gelmesi gerektiğini söyledi.

Etiketler