Paradotor kimdir? Paradotor twitter

Paradotor lakabını kullanan kripto para sosyal medya fenomeni Enes Turan hakkında birçok kişinin araştırma yaptığını bilmekteyiz. Sizler için bu yazımızda Paradotor kimdir ve neden bu kadar konuşuluyor? Sorusunu cevaplandırmaya çalışacağız.

Paradotor kimdir? Paradotor twitter

Paradotor lakabını kullanan kripto para sosyal medya fenomeni Enes Turan hakkında birçok kişinin araştırma yaptığını bilmekteyiz. Sizler için bu yazımızda Paradotor kimdir ve neden bu kadar konuşuluyor? Sorusunu cevaplandırmaya çalışacağız.

Milyonlarca kişinin yer aldığı sosyal mecralar üzerinde birçok kişinin çeşitli özellikleri ile birlikte fenomen olduğunu bilmekteyiz. Son dönemlerde sık sık gündeme gelen fenomenlerin arasında yer alan Paradotor lakaplı Enes Turan kripto para takipçileri tarafından dikkat çekmeyi başarmıştır.

Paradotor kimdir?

Paradotor lakaplı Enes Turan twitterda @eness_turann kullanıcı isimli bir sosyal medya fenomenidir. Kripto paralar ile paylaşımlar yapan paradotor, zaman zaman Twitter âleminde gündeme gelerek popülerliğini korumaktadır. Kripto paralar hakkında yaptığı tahminlerle birlikte oldukça yüksek takipçi sayısına ulaşan Paradotor lakaplı Enes Turan bu günlerde yaklaşık 740 bin takipçiye ulaşmıştır.

Paradotor Twitter neden popüler?

Paradotor yani Enes Turan, kripto paralar ve Türkiye gündemi hakkında güncel paylaşımları ile birlikte birçok kişinin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Türkiye gündemi hakkında yaptığı açıklamalar ve insanların düşüncelerini öğrenmek için yaptığı anketler ile birlikte birçok kullanıcının dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bunun yanı sıra Paradotor yani Enes Turan, kripto para piyasaları ve diğer yatırım araçları hakkında yapmış olduğu yorumlar ile birlikte takipçilerin ilgi odağı haline gelmiştir. Hiçbir platformdan ve kripto para borsasından reklam almayacağını da açıklayan Enes Turan, reklamsız paylaşımlar yapmaya devam etmekte olup bu durumda takipçiler üzerinde olumlu bir etki bırakılmasını sağlamıştır.

Paradotor yapmış olduğu bazı paylaşımlar

Paradotor lakaplı Enes Turan twitterda @eness_turann isimli kullanıcının twitter isimli sosyal medya platformu üzerinden yapmış olduğu bazı paylaşımları sizlere aktaralım.

2024 yılında “1929 ekonomik buhranına” benzeyen bir ham madde krizi bekliyorum. 2024’te “BİTCOİN Halving” var. İyi haberi vereyim. Büyük ihtimal Halving’i ilk defa öncesinde fiyatlayacaklar. Kriz öncesi tarihin en büyük mal kitlemesi yaşanacak. Boğayı yakalamak daha zor olacak!

Piyasaya rally’nin geldiği yok. Hareketler çok pasif. Berbat bir piyasa var. Boğa görmeden sevinmem. BTC ve Altlar aynı hareketleri yapmaya devam ediyor. Bu sefer hafif yukarıya doğru testere modu devam. BTC 25.800’ü günlükte aşarsa 29K-30K en fazla gelebilir. Oda işimize yaramaz

BİTCOİN geceyi 23.500$ üstünde kapatırsa 25.800$’ın test olacağını düşünüyorum. Orası kısa vade de final bölgemiz. Orası haftalıkta aşılırsa 30K’ya kadar hareketin devamını izleyebiliriz. 25.800$ haftalıkta aşılamazsa 21.500$’a kadar geri çekilme yaşanabilir. Durum böyle.

$OLAND alanlar için;

Şuan fiyat: 0.025

Çok kısa vade hedef 0.05

kısa vade hedef 0.08

Orta vade 0.20

Uzun vade hedef 1$ 

Ben yakında hareketin geleceğini düşünüyorum. Küçük bir miktar bence alabilirsiniz. Biraz can sıktı ama sevindirecek…ayrıca NWC’de de hareket varmış….