Ziraat Bankası kartı olanlara 21 Ağustos’a kadar tarih verildi!

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ziraat Bankası kartı bulunanlar için uyarı yaptı. Son tarihin 21 Ağustos olduğu belirtilen kampanyayla ilgili başvuruların devam ettiği belirtildi.

Ziraat Bankası kartı olanlara 21 Ağustos’a kadar tarih verildi!

600 TL’ye kadar TL kazanabileceğiniz kampanyaya yalnızca Ziraat Bankası’na ait olan kartlarla başvuru yapılacağı açıklandı!


Birçok kişi tarafından merak edilen kampanyayla ilgili detaylar Ziraat Bankası tarafından açıklandı. Yapılan açıklamaya göre TatilBudur’da yapılacak olan harcamalara özel 600 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi. Binlerce kişinin şimdiden başvurduğu kampanyayla ilgili son başvuru tarihi ise 21 Ağustos olarak açıklandı. 600 TL’ye kadar yapılacak olan geri ödemeyle daha uygun fiyatlarla tatil yapılması mümkün hale geliyor.

600 TL Bankkart Lira verilecek

Ziraat Bankası ile TatilBudur arasında yapılan protokol anlaşmasıyla birlikte müşterilere indirimli tatil yapılması sağlanıyor. TatilBudur platformu üzerinden tek seferde 8.500 TL’lik yapılacak olan alışverişleri kapsayan kampanya kapsamında Ziraat Bankası müşterilerine direkt olarak 600 TL’lik bonus ödemesi yapılacağı belirtildi.


Yapılacak olan alışverişler için son tarihin 21 Ağustos tarihi olarak açıklandığı belirtilirken sadece Ziraat Bankası tarafından verilmiş kartlarla alışveriş yapılması durumunda kampanyanın geçerli olacağı belirtildi. Geri ödeme tutarının tam olarak 600 TL olacağı belirtilirken tutarların bonus olarak kartlara yatırılacağı açıklandı. Bonus tutarlarını ise Ziraat Bankası’nın binlerce üye işyerinde kullanmanız mümkün hale gelmektedir. Dilediğiniz yerlerde harcayabileceğiniz bonuslar sayesinde hem uygun fiyatlı tatil yapabilir hem de ekstra 600 TL ücretsiz harcama yapabilmenize olanak sağlanmaktadır.

Ziraat Bankası kartı olanlara 21 Ağustos’a kadar tarih verildi!
Tatil harcamalarında geçerli olacak olan kampanyaya ilişkin başvuru sürecinin 21 Ağustos tarihinde biteceği belirtildi. Toplamda 8.500 TL ve üzeri yapılacak olan alışverişler sonucunda sizlerde 600 TL’ye kadar geri iade alabilirsiniz. Böylelikle hem tatilinizi daha düşük ücretlerle yapabilmeniz sağlanırken hem de üye iş yerlerinde kullanabileceğiniz 600 TL’lik bonus elde etmeniz mümkündür. Binlerce kişinin katılım sağladığı kampanyaya ilişkin herhangi bir ekstra koşul bulunmuyor. Dilediğiniz tatil paketini alabileceğiniz platform üzerinden yapılacak her türlü alışverişlerin kampanya kapsamında olduğu biliniyor.


Tatil paketlerinde 8 taksit yapılabilecek

Yapılan açıklamaya göre tatil paketlerini tek seferde ödenmesi zorunluluğu bulunmuyor. 8 taksite kadar bölebileceğiniz harcamalarla ilgili kampanyanın her türlü ödeme yönteminde geçerli olacağı belirtildi. Yalnızca Ziraat Bankası tarafından verilen kartlarda geçerli olacak olan kampanyaya ilişkin detaylar hem Ziraat Bankası’nın hem de TatilBudur’un resmi internet adresinde yayınlandı. Binlerce kişinin katılım sağladığı kampanyayla ilgili başvuru tarihlerinde de son günlere gelindiği banka tarafından müşterilerine bildirildi.

Ağustos ayı sonunda tatilini yapmak isteyen kişileri hedefleyen kampanya kapsamında yapılacak olan harcamalarla ilgili geri bonus ödemelerin yapılacağı belirtildi. Ziraat Bankası ve TatilBudur firması ile yapılan anlaşmalar kapsamında Ziraat Bankası kartlarıyla yapılacak olan alışverişler kapsamında kampanyaya katılım sağlanabilecek. Ziraat Bankası müşterilerinin her türlü kartlarıyla yapacağı alışverişleri kapsamında kampanya sayesinde 600 TL’ye kadar bonus almasına olanak sağlanıyor.

Tatil paketlerinde geçerli olacak kampanyada tek seferde yapılacak olan 8.500 TL’lik alışverişlerde geçerli olacağı belirtildi. Yapılacak olan alışverişlerin sonunda ilgili karta 600 TL tutarında bonus ödemesi yapılacaktır. 30 Eylül’e kadar kullanma hakkınızın olacağı bonus tutarlarıyla ilgili son güne kadar kullanılmayan bonusların hesaplardan silineceği belirtildi. Bu süreye kadar yapılacak olan üye iş yerleri harcamalarınızı 600 TL indirimli veya ücretsiz sağlamanız mümkün hale gelmektedir. 21 Ağustos tarihinde bitecek olan kampanya ile ilgili Ziraat Bankası tarafından müşterilere bildirim gönderildi.

Etiketler