Kamu bankalarından emeklileri üzecek haber geldi! Promosyon haberlerini takip edenler dikkat!

Birçok özel banka emekli müşterisini kaybetmemek adına promosyon kampanyalarını duyurdu. 7.500 TL’ye kadar yükselen emekli promosyonları için kamu bankalarında birçok olumsuz durumun yaşandığı bilgisi bulunuyor.Herhangi bir emekli promosyon tutarını güncellemeyen üç kamu bankası da müşteri kaybetti.

Kamu bankalarından emeklileri üzecek haber geldi! Promosyon haberlerini takip edenler dikkat!

Birçok özel banka emekli müşterisini kaybetmemek adına promosyon kampanyalarını duyurdu. 7.500 TL’ye kadar yükselen emekli promosyonları için kamu bankalarında birçok olumsuz durumun yaşandığı bilgisi bulunuyor. Herhangi bir emekli promosyon tutarını güncellemeyen üç kamu bankası da müşteri kaybetmeye başladı. Özel bankaların oldukça gerisinde kalan kamu bankları emekli promosyonlarını güncellemedi.


Emeklilere her üç yılda bir verilen promosyonlar bu sene de devam ediyor. Özel bankalar ek zammın ardından promosyon tutarlarında güncellemeye gitti. Temmuz ayında 4.000 TL düzeylerinde olan promosyon tutarları yeni zamla birlikte 7.500 TL’ye kadar yükseldi. Kamu bankaları ise aylardır promosyon tutarlarını güncellemeyerek emekli müşteri sayılarını kaybetmeye başladı.

Kamu bankalarında emekli promosyon tutarı 750 TL

Kamu bankaları tarafından emekli promosyon tutarları geçen seneyle aynı kaldı. 750 TL olarak açıklanan kamu bankalarındaki emekli promosyonları sayesinde birçok özel banka müşteri sayısını arttırmayı başardı. Emekli promosyonları oldukça düşük olan kamu bankalarındaki emekliler ise soluğu özel banka şubelerinde aldı. Özel banka şubelerinde meydana gelen yoğunluğun sebebinin emekliler olduğu belirtildi.

Kamu bankalarından emeklileri üzecek haber geldi! Promosyon haberlerini takip edenler dikkat!
Kamu bankalarının herhangi bir emekli promosyon zammı yapmaması bu konuda emeklileri üzen haberler arasında yer alıyor. Emekli maaşlarının yükselmesi açısından promosyon tutarlarının da yükselmesi beklenirken herhangi bir kamu bankasında artış yapılmadı. Özel bankaların kamu bankalarına göre 10 kat daha fazla promosyon sağlaması da bu alandaki geçişleri hızlandırdı.


Özel bankalara geçmeyi isteyen müşteriler ise soluğu banka şubelerinde alıyor. Banka şubelerinde yapılacak olan sözleşmeler doğrultusunda üç yıl boyunca bankadan emekli maaşını alacağını taahhüt eden müşterilerin promosyon alması mümkün olacak. Özel bankaların müşteri kapma yarışına girdiği bu dönemde ise bankalarda yaşanan yoğunluk gözle görülür düzeyde arttı.


 

Etiketler