Son dakika: Akbank çöktü! Kullanıcılar Akbank hesaplarına erişemiyor

Hesabına giriş yapamayan pek çok müşteri Akbank çöktü mü, Akbank ne zaman düzelir, Akbank neden çöktü gibi soruların cevabını arıyor. Peki Akbank neden çöktü? Detaylar haberimizde.

Son dakika: Akbank çöktü! Kullanıcılar Akbank hesaplarına erişemiyor

Akbank hesabına erişemeyen birçok kullanıcı Akbank çöktü mü, Akbank ne zaman düzelir, Akbank neden çöktü gibi soruların cevabını arıyor. Hesabına giriş yapamayan pek çok müşteri Twitter hesabından bankaya tepki gösterdi. Aynı problem geçtiğimiz aylarda da yaşanmıştı. Peki Akbank neden açılmıyor? Akbank çöktü mü? 

Akbank çöktü mü?

Geçtiğimiz yaz aylarında 3 gün boyunca sistemi arıza veren Akbank şubelerinde işlemler durdu. Bugün saat 15.14'ten itibaren Türkiye genelindeki tüm Akbank şubelerinde işlemler yapılamaz hale geldi. 

Akbank neden çöktü?

Akbank şubelerindeki sorunun geçici sistem hatasından kaynaklandığı öğrenilirken kısa sürede çözülmesi için çalışmalara başlandığı aktarıldı.

Son dakika: Akbank çöktü! Kullanıcılar Akbank hesaplarına erişemiyor - Resim : 1

Müşteriler Akbank'ın mobil şubesine giriş yaptıklarında ''Sadece geçici bir süre için işlemini gerçekleştiremiyoruz.'' uyarısıyla karşılaşıyorlar.

Akbank ne zaman düzelecek?

Akbank konuya ilişkin henüz bir açıklamada bulunmadı fakat sorunun kısa sürede çözülmesi için çalışmalara başlandığı aktarıldı. Twitter'da Akbank'ın mobil uygulamasına erişim sağlayamayan pek çok kullanıcı bankaya tepki gösterdi. 

Alış 60.35
Satış 60.4
Değişim 0.5%
Son Değer 60.35
En yüksek 61.15
En düşük 60.05
Haftalık Değişim -3.4399%
Aylık Değişim 29.0081%
Yıllık Değişim 72.4399%
Etiketler