Matrix 4'ten yeni fragman! The Matrix Resurrections ne zaman vizyona girecek?

Dünya çapında merak ve heyecanla beklenen The Matrix serisinin 4. filmi 'The Matrix Resurrections'tan ikinci fragman geldi.

Dünya sinema tarihinin en popüler bilim kurgu film serilerinden biri olan The Matrix'in 4. filmi 'The Matrix Resurrections'ın ikinci fragmanı yayınlandı.

Tüm dünyada merakla beklenen ve dördüncü filmin çıkacağı öğrenildiğinden bu yana hayranlarında büyük heyecan uyandıran film 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek.

Matrix 4'ten yeni fragman! The Matrix Resurrections ne zaman vizyona girecek? - Resim : 1

Yayınlanan fragmanda Morpheus ile Neo arasındaki diyalog dikkat çekiyor. Morpheus, Neo'ya şunları söylüyor:

''Göremiyoruz ancak hepimiz bu tekrar eden garip döngülerin içine hapsolduk. Şimdi zaman senin bize neyin gerçek olduğunu göstermen gereken zaman. Seni, hak ettiğin tek şeyin kendi dünyaları olduğuna inandırdılar, bunu çok iyi öğrettiler ama bir parçan bunun yalan olduğunu hep biliyordu. Bir parçan neyin gerçek olduğunu hatırladı.''

Matrix 4'ten yeni fragman! The Matrix Resurrections ne zaman vizyona girecek? - Resim : 2

The Matrix Resurrections, 22 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Wachowski kardeşlerden Lana Wachowski yapıyor. 

Matrix 4 oyuncu kadrosu

Matrix 4'ten yeni fragman! The Matrix Resurrections ne zaman vizyona girecek? - Resim : 3

Filmin oyuncu kadrosunda Keanu Reeves başta olmak üzere Carrie Anne Moss, Yahya Abdul Mateen II, Jonathan Groff, Jessica Henwick, Christina Ricci, Neil Patrick Harris ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler yer alıyor.

Matrix filminin konusu ne?

Matrix filmi, yazılımcı Thomas Anderson'un geceleri Neo adlı bir programı kırmaya çalışması ve Matrix üzerine araştırmalar yapması ile başlıyor. Bir gün Morpheus ve Trinity ile tanışan Neo, yaşadığı hayatın aslında yalnızca beyninde gerçekleşen bir simülasyon olduğunu öğrenir. Bunun üzerine Morpheus'un lideri olduğu bir ekibe katılır. 

Kısacası Matrix serisi, gelecekteki distopik bir dünyada geçmekte ve sanal dünya ile gerçek dünya arasındaki geçişleri işlemektedir. Bu yönüyle seri, simülasyon teorisi üzerine dünya çapında yapılmış en iyi işlerin başında gelir.