Shiba coin yakımı ne zaman ? Shiba coin düşüyor mu?

Kripto para dünyasına kısa süre önce katılmasına rağmen tüm yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarmış olan Shiba coin yakımı ne zaman ? Shiba coin düşüyor mu?

Shiba coin yakımı ne zaman ? Shiba coin düşüyor mu?

Kripto para dünyasına kısa süre önce katılmasına rağmen tüm yatırımcıların dikkatini çekmeyi başarmış olan Shiba coin yakımı ne zaman ? Shiba coin düşüyor mu? Sorusu yatırımcıların en çok araştırdığı konuların başında yerini almıştır. Yaşadığı dalgalanmalar nedeniyle SHİB, satın alma hacmindeki artışla düşüş trendini de durdurdu. Yatırımcılar tarafından shiba coinin durumu merak edilmektedir. Shiba coin son dakika bilgilerini sizler için vermeye çalışacağız.

Shiba coin nedir?

Shiba coin nedir? Sorusu tokene yatırım yapacak kişiler tarafından sorulmaktadır. Japonya’da bulunan bir av köpeğinden adını almış olan ve merkezi belli olmayan Shiba coin, blockchain teknolojisinin ciddi bir kripto projesidir.

Shiba Coin Geleceği

Shiba Coin Geleceği piyasaya sürüldüğü günden beri artış gösteren Shiba coin, meme coinler dünyada popülerleşirken küçük bir projeydi. Fakat kısa süre içerisinde kripto para dünyasının en iyi 10 projelerinden biri olmayı başarmış olan Shiba coin TRY hala düşük miktarlarda seyretmektedir. Geleceği parlak olan coini alırken dikkat etmeniz gereken en önemli şey de kripto paranın çok inişli çıkışlı bir proje olduğu gerçeğidir.

Shiba coin yakımı ne zaman

Shiba coin yakımı ne zaman ? Shiba coin düşecek mi? Shiba coin artacak mı? Sorularının cevapları merak içerisinde araştırmaktadır. Shiba coin bildiğiniz gibi hafta boyunca baskı altındaydı. Geçtiğimiz hafta Bitcoin’in çöküşünden kaynaklı düşüş trendini hızlandıran Shiba, şimdilerde kayıpların çoğunu tersine çeviren bir yükseliş etkisi yarattı.

Shiba coin meme parası olarak piyasaya giriş yapsa da kısa sürede ciddi bir kripto varlığına dönüştü. Şuanda 549,063 trilyonluk dolaşım arzına sahip olan Shiba coin geçtiğimiz günlerde yapılan tüm işlemlerde yakılan SHIB yüzdesinin görüleceğini duyursa da henüz yüzde açıklaması yapmadı. Shiba coin kraken listelemesinin hemen ardından düşüşe geçmişti. Shiba sahipleri projeye arzı azaltmak için daha fazla kripto para yakma çağrısı yaparken kısa sürede bir yakma işlemi olup olmayacağıyla ilgili açıklama yapılmadı.

Shiba 1 TL olur mu

Shiba 1 dolar olur mu? Sorusunun cevabını daha önce siz değerli okurlarımıza vermiştik. Kripto para borsasında hangi coinin ne kadar olacağı gibi net konuşmalar söz konusu olamaz. Son 24 saatin Shiba coin grafik verileri aşağıdaki gibidir. Shiba coin geleceği parlak bir coin olarak görülse de kripto para piyasası inişli çıkışlı bir borsa olduğundan dolayı emin konuşulmamaktadır.

Shiba Coin Grafik

Shiba coin kaç TL

Shiba coin kaç TL sorusu yatırımcısı tarafından araştırılmaktadır. 22 Aralık 2021 günü Shiba coin 0,00003491 TL olurken son 24 saatte %7,90 artış göstermiştir. 24 saatlik işlem hacmi 19,097 milyon olan Shiba coin piyasa değeri ise 0,07616 olarak belirlenmiştir.