Binance duyurdu! Bu altcoinler artık platformda yok

Son zamanların en popüler kripto para borsaları arasında yer alan Binance önemli bir haberi kullanıcılarına duyurdu.

Binance duyurdu! Bu altcoinler artık platformda yok

Son zamanların en popüler kripto para borsaları arasında yer alan Binance önemli bir haberi kullanıcılarına duyurdu. Twitter üzerinden yaptığı duyuruyla 3 altcoin ile yollarını ayıracağını açıklayıp, 6 altcoini platforma ekleyerek portföyünü genişletiyor. İşte, Binance’den ayrılacak ve Binance’ye eklenecek kripto paralar…

Binance hangi altcoinleri kaldırıyor?

Binance tarafından yapılan açıklamadan sonra kullanıcılar Binance hangi altcoinleri kaldırıyor diye sormaya başladı. Binance tarafından yapılan açıklamayla 27 Aralık 2021 tarihinden sonra APPC, EVX ve RDN adlı altcoinler platformda yer almayacak. Binance tarafından yapılan açıklamaya bakıldığında:

   “Binance’de, beklediğimiz yüksek standart seviyesini karşılamaya devam ettiğinden emin olmak için listelediğimiz her dijital varlığı periyodik olarak inceleriz. Bir madeni para veya token bu standardı artık karşılamadığı zaman, yahut sektör değiştiğinde, daha derinlemesine inceleme yapar ve potansiyel olarak listeden çıkarırız. Bunun tüm kullanıcılarımızı en iyi şekilde koruduğuna inanıyoruz. Denildi.”

Binance

Binance’ye eklenecek kripto paralar

Binance’den kaldırılan 3 altcoinin yanı sıra 6 yeni altcoin Binance platformuna katıldı. Katılan kripto paralar arasında DYDX, GALA, LUNA, FIO, NANO, NU gibi kripto paralar eklendi. Kullanıcılar bu altcoinleri BTC, BUSD, USDC ve USDT karşılığında satın alabildiği gibi aynı zamanda platform üzerinden kolay bir şekilde kontrol edebilirler.

www.birborsa.com olarak sizler için hazırladığımız bu yazımız kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para alım ve satım işlemleri yüksek risk içerdiğinden ötürü alım satım yaparken dikkat etmenizi öneririz.