Shiba coin nedir? Shiba coin geleceği 2022

Shiba coin, Shiba Inu ve aynı zamanda Shiba Token olarak da bilinen kripto para biriminin tüm dünyadan binlerce takipçisi ve yatırımcının ortak sorusu; Shiba Coin yükselir mi? Shiba Coin yükselecek mi? İşte tüm bu soruların cevabı için makalemize göz atmayı unutmayın.

Shiba coin nedir? Shiba coin geleceği 2022

Shiba Coin Nedir? Ne İşe Yarar?

Merkeziyetsiz bir para birimi olan ve kurucusu "Ryoshi" adında kim olduğu bilinmeyen anonim bir para birimidir. Ortaya çıkartılış amacı olarak birden çok sebep gösterilebilir. Bunların en başında ise 'Doge Killer' rotasıyla meme bir para birimi olan Doge coinin önüne geçmek ilk hedeflerden biriydi. İkincil hedefi ise Shiba Inu'da sokak hayvanlarına mama ve tedavi desteği sağlamak için kurulmuş bir ekip kurmak ve dünyadaki tüm sokak hayvanlarına mutlak suretle yardım götürmekti.

 Sihib fiyat 20 Nisan 2021'de 0,000002 ABD Dolarına eşitken şimdi ise 0,00003490 seviyesine denk gelir bu da demek oluyor ki Shiba Inu fiyatı tarihi zirvesinden yüzde 60 kadar uzaklıkta olmasına rağmen çıkış fiyatından bu yana yüzde 800'den fazla değer kazanmış durumda.

Shiba coin + sihba vs doge

Shiba Coin Geleceği 2022

Daha önce bu seviyelere her gerilediğinde hızlı bir tepki alan SHIB / USDT son 4 gündür yatay gitmesiyle birlikte bugün uzun bir süre sonra ilk defa yeşil mum yakara yüzde 1'lik sınırlı yükseliş ile değer kazandı. Gelecek yıllarda ise analistler Shiba coinin tekrar tarihi zirvesinin üzerinde işlem görmesini umuyor. Yukarı yönlü hareketlerin gelmesi ve tarihi zirvenin tekrar kırılması için ise 2 ana sebep var. Bunlardan ilki  Shiba coinin metaverse evrenine geçiş süreciyle birlikte coinin WEB 3.0'a adapte olması diğeri ise, coin yakım işlemlerinin artışa geçmesi. Bilindiği üzere sınırsız arzı bulunan bu coinde arzın kısıtlamaya gidilmesi durumunda ise 1 dolar hedefinin olduğu bir gerçek. Arz sınırlaması ve coin yakım işlemlerinin gerçekleşmemesi halinde ise Shiba coin 1 dolar ihtimali ise çok zayıf. 

 Sihiba Coin Projesi

Tüm dünyadan sokak hayvanlarına yardım ve bakım hizmeti sağlayan bir kuruluş olmayı hedefleyen Shiba coinin 2 temel projesi var birincisi Dogecoin'e rakip hale gelip köpek coinlerdeki tekelleşmeyi bitirmek diğeri ise sokak hayvanlarının hayatını sürdürebilmesini sağlamak. 

Shiba Coin Metaverse

shiba metaverse mi oluyor?

Piyasadaki en büyük ikinci  köpek coin SHIBA INU’nun (SHIB), gelecek haftalarda çok büyük bir yakım planlanıyor. Yakımın, ağ tarihindeki en büyük yakım olacağı tahmin ediliyor.

SHIBA INU’nun anonim kurucusu Ryoshi yakımın, ağı kendi Metaverse’üne hazırlayacağını açıklamasıyla birlikte Shiba Metaverse coin mi oluyor? sorusu sıkça sorulmaya başladı. Ayrıca SHIBA INU’nun “Oshiverse” olarak bilinen kendi Metaverse’ünü geliştirdiğini ima etti.

Shib Coin Yorum

Shiba coin çıkış tarihinden sonra büyük sükse yapmış ardından ise yaklaşık 6 aylık bir yatay kanala giriş yapmıştı. Yatay kanalın kırılımı ile birlikte neredeyse her gün yüzde 40 üzeri getiri sağlayan Shiba coin için tarihi rekor 0,00008762 dolar bölgesiydi. Bu zirvenin ardından sert düşüş bir yaşayan Shiba coin yükselen kanalın dibine kadar geri çekildi. 

Shiba Coin Grafik

Shiba coin TRY grafiklerine bakıldığı zaman 0,0050116 TL olan fiyatı Shib / USDT grafiklerine bakıldığında 0,00003482 dolar seviyesine denk geliyor. 

Shiba coin - shiba coin grafik

Yatay sekansı bittikten sonra zirve yapan hemen arından ise deat cross çalıştıran Shıba coinde yükselen kanalın dibi ile Stock RSI dibi ortak zamanlı olarak çalışmaya devam ediyor. Olası geri dönüş senaryosu için analistler 0,000080 dolar seviyesini  hedef olarak gösteriyor.

SHIBA Coin Yakımı Ne Zaman?

Shiba Coin yakımı ile ilgili bilgiyi resmi ağızdan doğrulayan Shiba'nın anonim yaratıcısı gelecek haftalar içerisinde Shiba tarihinin en yüksek yakımını yapacaklarını açıkladı. Sınırsız arzı olması nedeniyle bol sıfırlı seviyelerde kalmaya devam eden Shiba coin için arzı sınırlandırmak ve ödül sistemindeki kesenin ağzının kapanması ile birlikte fiyat aralığının daha yukarı çekilebileceğini söylemek yanlış olmaz.

Shiba Army

Etiketler