Shiba coin 1 dolar olur mu? Shiba coin geleceği , Shiba coin yorum

Shiba coin 1 dolar olur mu? Shiba coin kaç TL? Shiba coin yorum ve grafiği, son zamanlarda yükseliş gösteren bu coin hakkında sıklıkla sorulmaktadır. Biz de siz değerli okurlarımız için Shiba coin geleceği 2022 ile ilgili bilgi vermek istiyoruz.

Shiba coin 1 dolar olur mu? Shiba coin geleceği , Shiba coin yorum

Shiba coin 1 dolar olur mu? Shiba coin kaç TL? sorusu son zamanlarda yükseliş gösteren bu coin hakkında sıklıkla sorulmaktadır. Biz de siz değerli okurlarımız için Shiba coin geleceği 2022 ile ilgili bilgi vermek istiyoruz.

2021 yılı Shiba coin için altın yılı olarak akıllara kazınmıştır. Gerek işlem hacmi olsun gerek ise gördüğü talep üzerine yükselişe geçen Shiba geleceği 2022 yılında yine yatırımcısına kazandırabilir. Shiba metaverse 2022 piyasaya çıkması beklenen bir coindir. Metaverse projesiyle yeniden atak yapması beklenen kripto paralar listesine girecek olan kripto paralar listesinde yer alacak olan Shiba coin, Shib uni merkezi belli olmayan bir projedir. Özellikle kökeni belli olmadığı için swab platformunda listelenmiş ve teşvik edilmiş bir kripto para birimidir.

Shiba coin 1 dolar olur mu?

Shiba coin 1 dolar olur mu? Sorusu yatırımcıları tarafından sorulmaktadır. Shiba coin toplamda 400 trilyon tanedir. Bu da Shiba’nın 1 dolar olduğu zaman 400 trilyon dolar olması demektir. Tüm coin piyasası incelendiğinde toplam coin değeri 3 Trilyon dolar seviyesindedir. Shiba coin yakımı olsa bile 1 dolar olması olanaksız gibi gözüküyor. Fakat bitcoin piyasasında neyin ne olacağı hiç belli olmaz.

Shiba coin 1 dolar olur mu? Shiba coin geleceği , Shiba coin yorum - Resim : 2

Shiba coin yıllara göre fiyatı

Shiba coin yıllara göre fiyatı katlanarak ilerlemektedir. Bildiğiniz gibi shiba coin çıkış tarihi 2020 yılının Ağustos ayı olarak biliniyordu. Bu tarihte 0,000000000145 değeriyle piyasaya çıkan Shiba coin bugüne kadar %100.000 katladı. Shiba’nın bu yıl içinde atağa geçmesiyle fiyatı da değişmiştir. Shiba coin Nisan 2021 de 0,00000001744 dolar iken Aralık 2021’de 0,00003256 dolar olmuştur.

Shiba coin kraken etkisi

Shiba coin kraken etkisi ile biraz düşüş gösterdi. Kraken kripto para borsasına gireceği haberi geldikten sonra fiyatı yükselince Shiba %17 değer kaybetti. Shiba coin metaverse oyunu ile de metaverse evrenine göz kırptığını duyurdu. Fakat bu durumda herhangi bir fiyat artışı gözlemlenmedi. Daha fazla detay gördüğü takdirde Shib coin daha da değerlenebilir.

Shiba coin hangi borsada

Shiba coin hangi borsada sorusu yatırım yapacak kişilerin sorduğu sorulardandır. Şuanda Paribu, Binance, Kraken, BTC Türk kripto para borsalarında bulunan Shiba coin Ethereum blockchain ağı üzerinden çalışma gösteren güvenli bir şifrelemeyle korunmaktadır.

Shiba coin geleceği , Shiba coin yorum

 Shiba coin geleceği 2022 yılında yine yukarı yönlü olacağı düşünülse de Shiba coin yorum verileri incelendiğinde 1 dolar bandına gelmeyeceğini söylesek çok da yanlış olmaz. İşlem hacminin arttırılabilmesiyle birim fiyatın doğru orantılı olmasından dolayı artış da buna göre yapılacaktır. Shiba coin yatırımcıları içerisinde belirli bir kesim her şeye rağmen büyük bakiyelerle yatırım yapmaya müsait bir coin olduğu görüşü savunuluyor. Buna göre yüksek bakiyelerle yapılan yatırımlar uzun veya kısa vadede bir başarı getirebilir. Fakat yatırım yaparken şunu da unutmayın ki kazanabileceğiniz gibi bir anda çakıladabilirsiniz.

Shiba coin grafik

Shiba coin 1 dolar olur mu? Shiba coin geleceği , Shiba coin yorum - Resim : 4

Shiba coin grafik açısından son zamanlarda hacmi sürekli artış gösteren ve ilgi çekici coinler arasında yer almayı başarmıştır. Shiba coin için piyasanın yeni Dogecoini olacağı ve gelecekte kar yapacağı söylense de kripto para piyasasında neyin nasıl olacağı bilinmez.