Enjin coin nedir? Enjin (ENJ) coin geleceği , Enjin coin yorum

Enjin coin geleceği hakkında sizlere bilgi vermek istiyoruz. Enjin coin veya bilinen diğer adıyla ENJ coin son zamanlarda popüler olmayı başarmış olan coinler arasında yer almayı başarmıştır. Biz de sizler için bu coini incelemeye çalışacağız.

Enjin coin nedir? Enjin (ENJ) coin geleceği , Enjin coin yorum

Enjin coin hakkında sizlere bilgi vermek istiyoruz. Enjin coin veya bilinen diğer adıyla ENJ coin son zamanlarda popüler olmayı başarmış olan coinler arasında yer almayı başarmıştır. Biz de sizler için bu coini incelemeye çalışacağız. Sizler için hazırladığımız yazımızda Enjin coin nedir? Enjin coin fiyatı nedir? Enjin coin güvenilir mi? Enjin coin fiyatı gibi sorularınıza cevap vermeye çalışacağız.

Enjin coin nedir?

Enjin coin nedir? Sorusu bu coine yatırım yapacak kişiler tarafından sorulmaktadır. Enjin coin çıkış tarihi 2017 yılının Temmuz ayı olarak bilinmektedir. Piyasaya ilk çıktığı günden itibaren 18,9 milyon dolar yatırımla başlayan ENJ Coin piyasaya çıkışı Ethereum üzerinden olmuştur. Çevrimiçi oyunlarda kullanılan bu kripto para biriminin kurucuları Maxim Blagov ve Witek Radomski olarak bilinmektedir.

Enjin coin

Enjin coin fiyatı

Enjin coin fiyatı son 24 saatte 39,20 TL olmuştur. Enjin coin piyasa değeri ise 32.923.986.477 TL olarak karşımıza çıkıyor. ENJ Coin fiyatı son 24 saatte %7.88 değişim gösterdiğinden dolayı tüm para birimleri arasında 61. Sırada yer almayı başardı.

Enjin coin güvenilir mi?

Enjin coin güvenilir mi? Sorusu korkarak yatırım yapacak kişilerin sorduğu soruların başında yer alır. Ethereum alt yapısını kullanan bu kripto parayı Ethereum üzerinden değerlendirecek olursak eğer oldukça güvenilir desek pek de yanlış olmaz gibi.

Enjin coin hangi borsa var?

Enjin coin hangi borsada var? Sorusu da bu kripto parayla ilgili merak edilen sorulardan olmaktadır. ENJ  coin bulunduğu borsalar:

1 - Binance

2 - BTC Turk

3 - Paribu

4 - Coinbase

5 - OKEx

6 - Dcoin

7 - KuCoin

8 - Bitrue

9 - Kraken

10 - AAX

10 - Bancor Network

11 - Huobi Global

12 - Gate.io

13 - Deepcoin

14 - FTX

15 - Uniswap

Ve listeye alamadığımız pek çok kripto para borsasında yer alır.

Enjin coin nasıl alınır?

Enjin coin nasıl alınır? Sorusu yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. ENJ coin yatırım yapmak için öncelikle kaydınız yoksa yukarıda yer alan sitelere giriş yaparak üyelik açmanız gerekiyor. Üyelik oluşturduktan sonra üye olduğumuz siteye istediğimiz kadar para yatırmalıyız. Bu yatırdığımız parayla beraber üye olduğumuz sitenin arama motoru kısmına ENJ yazarak coini satın alabiliriz.

Enjin coin geleceği

Enjin coin grafik

Enjin coin geleceği konusunda elbette kimse net bir bilgi veremez. Lakin 2021 yılına 0,13 USD işlem fiyatıyla giren Enjin coin grafik incelendiği zaman uzun süre yatay performans olarak karşımıza çıksa da bir anda çakılmayarak sürekli yükseliş göstermiştir. Enjin coin geleceği 2022 yılında da artış göstereceği tahmin edilse de henüz böyle bir netlik bulunmamaktadır. Tüm bu yükselişlere rağmen enjin coin ilerleyen süreçte düşebilir. Yatırım yapacağınız zaman hem kazanmayı hem kaybetmeyi göze alarak yatırım yapmanız doğru olacaktır.  

Enjin coin yorum

Enjin coin yorum yapacak olursak bu coin üzerinden fazlasınca oyun oynanmaktadır. Yani bazı çevrimiçi oyunlarda, oyuna doğrudan para yatıramazsınız. Yapmanız gereken şey oynadığınız oyun üzerinden enjin coin satın alarak bu coin ile oyunda seviyenizi kolay bir şekilde arttırabilirsiniz.