Shiba Inu, Robinhood'da listelenmeyecek mi? Neden?

Robinhood'un, SHIB ve diğer altcoinleri eklemek için daha iyi zamanları bekleyeceği haberleri gündeme geldi.

Shiba Inu, Robinhood'da listelenmeyecek mi? Neden?

Reuters'ta yer alan bir habere göre, Robinhood uygulaması tarafından uzun zamandır beklenen Shiba Inu (SHIB) listelemesi, yakın zamanda gerçekleşmeyebilir.

Robinhood yönetim ekibi, destek ekleyebilecekleri yeni paralara yönelik olarak daha fazla düzenleyici netlik elde etmeyi bekledikleri için SHIB dahil olmak üzere yeni altcoinleri listelemek için aceleci davranmıyor. Fakat Dogecoin zaten platformlarda işlem görüyor ve işlem hacminin bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 62 oranında büyük bir yükseliş gösterdiği görüldü.

Bazı riskler mevcut

Quantum Capital Başkanı Mati Greenspan, Robinhood'un SHIB'i listelemesinde belirli riskler olabileceğini düşünüyor. Diğer altcoin yatırımcıları, FLOKI ve BabyDoge dahil olmak üzere gelecekte hızlı kazançlar sağlamak için başka meme paraları da seçebilirler. Greenspan'a göre, kripto platformlarının, 'müşterilerini mutlu etmek için her şeyi kontrol altında tutması' gerekecek.

Öte yandan analist, borsaların yeni kripto paraları listeleme sürecini kolaylaştırmak zorunda kalacağını ve sonunda trade listelerine tamamıyla işe yaramaz kripto paralar eklemeye başlayabileceklerini belirtiyor.

SHIB'in yakında Robinhood'da listelenmesi beklentisi, kripto paranın son büyük rallisini şiddetlendirdi. Bunun yanında, SHIB yatırımcılarının pek çoğu, DOGE'nin aksine kripto paranın Robinhood ve Elon Musk olmadan yükseldiğini düşünüyor.

Etiketler