Netflix'ten Cem Yılmaz sürprizi

Netflix, Cem Yılmaz'ın son stand up gösterisi 'Diamond Elite Platinum Plus'ın 31 Aralık tarihinde platformda yer alacağını açıkladı.

Netflix, Cem Yılmaz'ın son stand up gösterisi 'Diamond Elite Platinum Plus'ın 31 Aralık tarihinde platformda yer alacağını açıkladı.

Cem Yılmaz'ın turnesine devam ettiği Diamond Elite Platinum Plus gösterisi salgın sebebiyle devamlı erteleniyordu. Netflix, normalleşme sonrasında Türkiye'de izleyiciyle buluşan gösteri için kısa bir video yayınlayarak müjde verdi.

2019 yılının mart ayında ilk kez duyurulan Diamond Elite Platinum Plus gösterisi, sahnelerde hayranları ile buluştu. Türkiye'de birçok alanda gerçekleştirilen şov, araya salgının girmesiyle bir süre ertelenmek durumunda kaldı. Normalleşmeyle sahnelere dönen Cem Yılmaz, Türkiye turnesini bitirir bitirmez Avrupa'daki hayranlarıyla bir araya geldi.

29 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan son canlı gösteri sonrasında Netflix'e gelecek olan şov, platform için de oldukça önemli bir gelişme. Filmler hariç toplamda 4. büyük Cem Yılmaz gösterisi olan Diamond Elite Platinum Plus, canlı seyircilerden de epey olumlu dönütler almayı başardı. Gösteriyi sahnede izleme fırsatı yakalayamayanlar ve tekrar izlemek isteyenler için 31 Aralık günü yayına girecek olan gösteriye büyük ilgi bekleniyor.

Netflix'ten Cem Yılmaz sürprizi! Diamond Elite Platinum Plus geliyor

Netflix'te Cem Yılmaz'ın "Diamond Elite Platinum Plus" gösterisi ne zaman yayınlanacak?

Türkiye'de ve Avrupa'da büyük ilgiyle karşılanan Cem Yılmaz'ın son stand up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus Netflix'te yayınlanacak. Bugüne kadar yüz binlerce bileti satılan Diamond Elite Platinum Plus 31 Ağustos günü Netflix'te yayında olacak. 

Netflix, gösterinin tanıtımını Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile, "Bi' fotoğraf çekinebilir miyiz? @CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus, 31 Aralık'ta sadece Netflix'te." sözleriyle duyurdu:

Netflix'ten Cem Yılmaz sürprizi! Diamond Elite Platinum Plus geliyor 

Cem Yılmaz'ın Diamond Elite Platinum Plus gösterisi ne kadar?

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'ı sahnede canlı olarak izlemek isteyen seyirciler gösterinin fiyatını merak ediyor. Diamond Elite Platinum Plus gösterisinin fiyatları şöyle:

Ön Satış

1. Kategori Fiyat: 396,00 TL
2. Kategori Fiyat: 319,00 TL
3. Kategori Fiyat: 264,00 TL
4. Kategori Fiyat: 220,00 TL
5. Kategori Fiyat: 165,00 TL
6. Kategori Fiyat: 121,00 TL

Genel Satış

1. Kategori Fiyat: 440,00 TL
2. Kategori Fiyat: 352,00 TL
3. Kategori Fiyat: 302,50 TL
4. Kategori Fiyat: 253,00 TL
5. Kategori Fiyat: 198,00 TL
6. Kategori Fiyat: 148,50 TL

Etiketler