Manga, NFT şarkı koleksiyonu çıkarıyor

Emre Aydın'ın ardından popüler Türk Rock grubu Manga da NFT koleksiyonunu açıkladı.

Manga, NFT şarkı koleksiyonu çıkarıyor

Son dönemde popülerliği artan NFT ürünlerinin her alanda kullanımı artıyor. Son aylarda birçok şarkıcı da şarkılarını NFT olarak piyasaya sürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda Emre Aydın'ın şarkısını NFT olarak piyasaya sürmesinin ardından şimdi de Türk Rock müziğinin sevilen grubu Manga, NFT koleksiyonunu duyurdu. 

Manga, NFT şarkı koleksiyonu çıkarıyor - Resim : 1

Son zamanlarda NFT'lerin sanat sektörüne etkisi oldukça yüksek. Özellikle şarkıcıların şarkılarını NFT olarak piyasaya sürmeleri, NFT sektörünün popülaritesini bir hayli artırdı. 

Manga, NFT şarkı koleksiyonu çıkarıyor - Resim : 2

Manga, NFT şarkı koleksiyonu çıkarıyor

Türkiye'nin en popüler rock grupları arasında bulunan Manga da NFT piyasasına girerek 1000 adet NFT'yi ücretsiz olarak OpenSea üzerinden satışa çıkardı. Yalnızca GAS ücretinin ödenmesi gereken NFT'ler, grubun konserlerine giriş hakkı ve whitelist'e giriş imkanını da beraberinde getiriyor. Sitede yer alan diğer ayrıntılar şöyle:

“Gelecekteki tüm maNga projeleri için (Spa koleksiyonu dahil) bir mint pass ve whitelist erişimi sağlayacaktır. geNesis Drop NFT sahiplerinin ilk elde edeceği avantaj, maNga’nın 19 Aralık 2021’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştireceği albüm lansman konseri için NFT Golden Circle Bileti satın almaya hak kazanmak olacaktır.

NFT Golden Circle Bilet sahipleri, Bostancı konserini yalnızca bu bilet sahiplerine özel NFT Alanından izleyecektir. maNga geNesis Drop NFT sahiplerinin satın alabileceği yalnızca 24 NFT Golden Circle bileti satışa çıkıyor olacak. NFT Golden Circle Bilet’in detayları yakında açıklanacaktır.”

Etiketler
NFT