Getir, Boston'da hizmet vermeye başladı

Getir, ABD'nin önemli finans ve eğitim merkezi şehirlerinden biri olan Boston'da sipariş alımına başladı. 

Getir, Boston'da hizmet vermeye başladı

ABD'nin Chicago ve New York şehirlerinde hizmet vermeye başlayarak ülkeye giriş yapan Getir, ABD'nin önemli finans ve eğitim merkezi şehirlerinden biri olan Boston'da sipariş alımına başladı. 

Getir, Chicago ve New York'tan sonra Boston'da hizmet vermeye başladı

Getir, '10 dakikada market ürünleri teslimatı' modelini Türkiye'de başlatıp zamanla dünyaya yayılmaya başladı. Şirket ABD'de genişlemeye devam ediyor. İlk olarak kasım ayında Chicago şehrinde sipariş almaya başlayan Getir, aralık ayında New York'ta da hizmet vermeye başlamıştı. Şimdiyse Boston'da faaliyet gösteriyor. 

Boston, M.I.T. ve Harvard gibi dünyanın en önemli üniversitelerine ev sahipliği yaptığı gibi önemli bir sağlık ve finans merkezi. Getir, yaklaşık 10 dakikada sipariş teslimatı yapmasıyla Bostonlulara kısa zamanda kendini sevdirecek gibi görünüyor. 

Getir, Chicago ve New York'tan sonra Boston'da hizmet vermeye başladı

Chicago ve New York'ta yoğun ilgi gören ve şimdi Boston'a da giriş yaparak ABD'nin 3 büyük şehrinde sipariş almaya başlayan Getir'in hizmetleri, 3 kıtada toplam 9 ülkeye ulaştı. Bu yılın başlarında da önce İngiltere ve sonrasında Hollanda, Almanya, Fransa, İspanya, İtalya ve Portekiz'de de sipariş almaya başlamıştı. 

Etiketler