Maaşını taşıyan emekliye 7.500 TL promosyon!

Maaşlarını taşıyan emeklilere promosyon kampanyaları devam ediyor. Bankaların sağladığı promosyonların tutarı her geçen yıl değişiklik gösteriyor. Son açıklanan tutarlar doğrultusunda emekliler 7.500 TL’ye kadar emekli promosyonundan yararlanabilecek.

Maaşını taşıyan emekliye 7.500 TL promosyon!

Emekli maaşlarına yönelik promosyon sağlayan bankalar birbirleriyle rekabet etmeye devam ediyor. Müşteri sayısında düşüş yaşamamak adına bankaların çeşitli promosyon kampanyaları sağladığı görülmektedir. Asgari ücrete zam gelmesinin ardından bankalar tarafından promosyon tutarlarına da zam yapıldı. Birçok özel banka birbirleriyle rekabet içerisinde bulunarak emekli promosyonlarını %80 oranında arttırma kararı aldı. 7.500 TL’ye kadar promosyon alabileceğiniz birçok farklı bankaya maaş taşıma işlemini birkaç saniye içerisinde gerçekleştirmek mümkündür.

En yüksek promosyon veren bankalar

Promosyon tutarı en yüksek olan bankalar Akbank ve Garanti BBVA olarak belirlenmiştir. Her emekli müşteri için 7.000 TL – 7.500 TL aralığında promosyon sağlayan bankalar sözleşmeleri üç yıl süreyle sağlamaktadır. Taahhüt imzalaması yapan emekli müşterilerin hesabına yatırılan promosyon tutarları nakit olarak verilmektedir. Aynı zamanda bazı bankalar kredi kartlarına bonus olarak da belirli miktarda promosyon tutarı yatırmaktadır.

Maaşını taşıyan emekliye 7.500 TL promosyon!
Yüksek promosyon tutarlarından yararlanmak için bankaların yolunu tutan emekliler sözleşmeleri doldurmak için şubeleri ziyaret ediyor. Son günlerde yaşanan bankalardaki yoğunluğun emekli promosyonlarından dolayı kaynaklandığı belirtildi. Binlerce emekli kendisi için en uygun olan bankaya emekli maaş taşıması yaparak yüksek tutarlardaki promosyonlardan yararlanmaya hak kazanıyor.


Promosyon için banka seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken birçok nokta bulunuyor. Promosyon faaliyetleri dışında emekliler için yapılan yenilikleri de takip etmek gerekmektedir. Bu durum aynı zamanda sözleşme sürecinde herhangi bir sorunla karşılaşılmaması adına büyük bir önem taşımaktadır. Yüksek promosyon veren bankalar üzerinden yapılacak maaş taşıma işlemleri için ortalama 10 dakika yeterlidir.


Emekli promosyonu veren bankalar

Türkiye’de yer alan tüm bankalar emekli promosyonu vermeye karar verdi. Kamu bankalarında oldukça düşük bir seviyede yer alan emekli promosyonları özel bankalarda 10 katına kadar çıkmaktadır. Kamu bankaları ortalama 500 – 750 TL aralığında promosyon sağlarken özel bankalar emekli müşterileri için 7.500 TL’ye kadar promosyon vermektedir.


Özel bankaların sağladığı en düşük promosyon tutarı 4.000 TL olurken aynı zamanda referans olan kişilere de promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Bazı bankalar getirdikleri her emekli müşterisi için 250 TL para ödülünden yararlanabilecek. Bankaların resmi duyuruları kısmında yer alan detayları inceleyerek kendiniz için en uygun olan bankayı seçebilir ve promosyon alabilirsiniz.

Emekli promosyonunda en çok tercih edilen bankaların başına Akbank gelmektedir. Son dönemde en yüksek emekli promosyonu sağlayan bankalardan biri olan Akbank, 7000 TL nakit, 500 TL chip-para olmak üzere toplamda 7.500 TL promosyon sağlamaktadır. Birçok banka şubesinin yoğun olduğu bu dönemde binlerce emekli promosyonlardan yararlanmak adına banka şubelerinin yolunu tuttu.

Etiketler