Kripto para yatırımcıları dikkat! XRP patlayacak

2020 yılının Aralık ayında menkul kıymet olarak satılan XRP son zamanlarda oldukça popüler olmayı başardı. Daha önceki yıllarda Ripple Labs ve SEC ile XRP arasında olan dava 2022 yılına kadar uzamıştı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! XRP patlayacak

2020 yılının Aralık ayında menkul kıymet olarak satılan XRP son zamanlarda oldukça popüler olmayı başardı. Daha önceki yıllarda Ripple Labs ve SEC ile XRP arasında olan dava 2022 yılına kadar uzamıştı. Şubat ayının sonlarına doğru sonuca bağlanacak olan XRP fiyatıyla ilgili çeşitli görüşler gelmeye başladı. En önemli görüşte Ripple Kahini olarak adından bahsettiren Credible Crypto’dan geldi.

Başarılı kripto analisti Credible Crypto XRP fiyatıyla ilgili açıklama yaptı. XRP ile Ripple Labs ve SEC arasında olan dava çözüldükten sonra yükseleceğini belirten Crypto, o sürece kadar XRP fiyatının düşüş göstereceğini söylemektedir. Credible tarafından yapılan açıklamada:

XRP şu anda çok sıcak görünmüyor… Büyük olasılıkla 0,50 dolar gibi düşük seviyeleri hedefleyeceğimize ve burada mevcut haftalık talep seviyesine geçeceğimize inanıyorum. Bu seviye dikkate değer çünkü etkili bir şekilde altı aylık konsolidasyondan sonra, bu seviyeden yukarı doğru güçlü bir hareket gördük. Bu konsolidasyon, yukarı veya aşağı yönde kırılmaya başladığında, kırılmanın doğuşu, tekrar ziyaret edildiğinde genellikle destek veya direnç olarak çalışır. Dolayısıyla, tamamen uzun vadeli bir bakış açısıyla, genel olarak XRP bu bölgeye yaklaştıkça, bu geniş bölgenin geçmişte olduğu gibi destek işlevi göreceğini varsayabilirsiniz. Denildi.

XRP Coin

Credible: XRP Güvenebilirsiniz

Zaman zaman düşüş yaşamasına rağmen elinde XRP tutmaya devam ettiğini söyleyen Credible eğer SEC davası sonuçlanırsa bu sonucun XRP fiyatının lehine olacağına inananlardan. SEC davası olumlu olarak veya olumsuz olarak sonuçlanırsa XRP etkin bir şekilde düzenleyici kesinliğe sahip tek kripto para birimi olacağını belirten Credible, XRP coinin geleceği parlak olduğunu da belirtti.