İki Mateverse Coinde inanılmaz yükseliş! Yatırımcılara büyük kazanç sağladılar!

2022 kripto para piyasası toplanırken bazı altcoinlerin fiyatları düşüyor ancak bazı kripto para birimlerinde ise büyük artışlar görülüyor. İki mataverse coin ise büyük bir sıçrayış yaşayarak yatırımcılarına kazanç sağladı. İşte detaylar…

İki Mateverse Coinde inanılmaz yükseliş! Yatırımcılara büyük kazanç sağladılar!

1 Ağustos itibarıyla başlayarak on beş gün sürecek olan arazi satışlarını duyuran MyNeighborAlice (ALICE) coin hareketlerinde büyük bir artış yaşadı. Arazi satışı projesinde arazileri eşler arası çapta takas etme ve listelemeye imkan sunan pazar yerini göstermesi Metaverse takipçilerinin dikkatini çekmesine neden oldu.

Büyük hype yakaladı!

Büyük ilgi uyandıran ALICE projesi, aynı zamanda piyasada işlem gören ALICE coinlerinin değerlerinde de olumlu artışlar yaşanmasını sağladı. Böylece Chromia tabanlı bir oyna – kazan oyunu olan ALICE, büyük bir hype yakalamış oldu.

Büyük bir heyecan duyan yatırımcılar, hızlı bir şekilde ALICE coine yatırım yapmaya başladılar. Böylece ALICE bir gün içerisinde önem bir artış yaşadı. Genel olarak % 25’lik bir artış yakalayan ALICE, 2,28 dolardan işlem görürken 2, 8 dolardan işlem görmeye başladı. Ayrıca, projenin işlem hacmi ise son bir gün içerisinde % 461 artarak 224 milyon dolara ulaşmış oldu.

Mateverse

Peki ALICE’in arazi satışları nasıl yapılacak?

Satışlar genel olarak 1 Ağustos tarihinde başlayacak ve 15 Ağustos’ta sona erecek. Buna ek olarak her arsa satışı 3- 4 gün ara ile beş aşama halinde açık artırma usulüne uygun yapılacak.

25 parseli ücretsiz verecek!

1000 adet arazi sunacak olan ALICE, bu arazilerin 25 tanesini ücretsiz bir şekilde çekilişle dağıtacak. Kullanıcılar tekliflerini sunarak ücretsiz arazi çekilişine de dahil olabilecekler. Arazi satışı kazanmamaları durumunda dahi otomatik olarak çekilişe eklenecekler. Bu sayede, yine de bir arazi alma imkanına kavuşacaklar. Arazi satışlarının tamamında ise 1000 adet arsa hazır bulanacak. Bu arsaların ise 975 tanesi satışa sunulacak.

İşte Bir Diğer Yüksek Sıçrama Yapan O Coin!

Bir diğer sıçrama yapan coin ise Sky Mavis şirketine bağlı olan Axie Infinity. Sky Mavis kurucu ortaklarından olan Trung Nguyen, yaklaşık olarak 3 milyon dolarlık bir kripto tokenini taşıdı.

Ayrıca bu işlem Ronin saldırısının ayrıntıları henüz belli olmadan önce gerçekleşti. Ronin saldırısının bütçesi ise 540 milyon dolar idi. Esasen Trung Nguyen, saldırıdan sonra firmanın fonlarını kurtarmak için fonlarını taşımak için hamle yapmıştı Bu token transferleri, Axie Infinity hack saldırısı ile ilgili bilgilerle halka sunulmadan hemen önce meydana geldi.

Sky Mavis sözcüsü Kalie moore açıklama yaptı: “Zorunlu bir durum”

Hack’in kamuya açık bir hal almasından sonra açıklama yapan Sky Mavis sözcüsü Kalie Moore, kısa satıcıların önden token satışları yapmalarını engellemek için bu durumun zorunlu olduğunu belirtti. Kalie Moore’un açıklamalarından sonra ise AXS fiyatı genel seviyede bir yükseliş izledi. Bu yükselişe bağlı olarak ise son bir gün içerisinde %7, 24’lük bir değer kazanarak yatırımcıların ilgisini çekti. Böylece yazım esnasında 17, 70 dolar bandında bulunan AXS değer kazanmış oldu.  

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler