ETH, Cardano, FLIKO, APE ve ONE: 5 coin için sıcak gelişmeler yaşanıyor!

ETH, Cardano, FLIKO, APE ve ONE hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. 5 coinde farklı projelere doğru yöneliyor.

ETH, Cardano, FLIKO, APE ve ONE: 5 coin için sıcak gelişmeler yaşanıyor!

Ethereum geliştiricileri Merge test-net çalışmalarına devam ederken gerekli ayrıntılarını sonuçlandırdı. Cardano, kadrosunu çalışmalar sayesinde güçlendirdi. Harmony, intihar planı olarak nitelendirilen projeden geri adım atarak, takipçilerini şaşırttı. Bored Ape Yacht Club (BAYC)’ın bomba bir haber sitesi geliyor. Kanada merkezli olan FCF Pay, Floki Inu’ya destek ekliyor.

Ethereum, Cardano, Floki Inu, Apecoin ve Harmony’den sıcak gelişmeler

ETH geliştiricileri, Merge Testnet ayrıntılarını sonuçlandırmayı başardı

Konu ile ilgili yapılan itibaren, en son Proof-of-Stake (PoS) testin net geçişi Goerli testnet’te gerçekleşecek. Bu durum, ETH main-net’in en yakın simülasyonu olarak tanımlanıyor. Similasyonun Beacon Chain’in bu versiyonu ise Prater olarak isimlendirilecek. Prater daha sonraki süreçte ise Paris isimli bir yükseltme ile test-net’le birleştirilerek test edilecek. Bu birleşmenin ise 6 ile 12 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanıyor. Lakin, bu birleşme yapılmadan önce; Prater’i Goerl ile bir birleşmeye hazırlamak için birincil yükseltme seviyesine sahip olması şart. Bellatrix olarak nitelendirilecek bu yükseltme 4 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.

Cardano Foundation kadrosuna yeni bir güç katıyor

Cardano (ADA) Foundation, kısa bir süre önce işe yeni bir koordinatör aldığını duyurdu. Yapmış olduğu duyuru kapsamında, Carina Zambelli, halk operasyonları koordinatörü olarak görevine başlayacak. Konuya yönelik düşünce paylaşımında bulunan Zambelli, “dünyayı çok daha iyi bir yer” klişesi ile amacını dile getirdi.

Konu ile ilgili detayları takip ettiğiniz üzere Cardano’nun kurucusu olan Charles Hoskinson, Afrika’nın mevcut olan potansiyeline her fırsatta vurgusunu yapıyor. Bu doğrultuda Cardano, Afrika’daki yaşanan genişleme planlarına belirli bir ivme kazandırmak için hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Cardano’nun ekosistem hızlandırıcısı olarak nitelendirilen Adaverse, geçtiğimiz hafta içerisinde Afrika merkezli olan Blockchain organizasyonu Afriguild için planlamış olduğu bir finansman turuna katılım sağladı.

Harmony, intihar planı olarak nitelendirilen o projeden geri adımını attı!

Eğer konuyu takip ediyorsanız, sizlerin de hatırlayacağınız üzere, Harmony (ONE) ekibi, geçtiğimiz günler içerisinde altcoin için ciddi problemler yaratma potansiyeli olarak nitelendirilen ve bu nedenle de oldukça büyük bir tepki çeken yeni bir teklif getirdi. Gelen teklife göre altcoin’in arzı yüzde 46’ya kadar artırılacaktı. Arzın artışa geçmesi doğal olarak fiyatın da düşüşe demek. Bu sebeple teklif oldukça büyük tepkileri beraberinde getirdi.

Harmony topluluğu, gelen teklife karşın oldukça kararlı bir duruş sergiledi. Beraberinde de geçmesine kesinlikle izin vermedi.  Bu sebeple Harmony, sunulan tekliften bir nevi vazgeçmek zorunda kaldı. En sonunda ise Harmony kurucusu olan Stephen Tse, topluluğun ve yatırımcıların içine su serpen bir açıklamada bulundu.

ETH, Cardano, FLIKO, APE ve ONE: 5 coin için sıcak gelişmeler yaşanıyor!

BAYC haber sitesi yolda!

Bored Ape Yacht Club (BAYC), BAYC yaratıcısı Yuga Labs, ekosisteminin yerel tokeni ApeCoin (APE), ve APE DAO’yu kapsayan toplam 24 saatlik bir haber sitesi olan Bored Ape Gazette’i finanse etmek için kullanım sağlayacaklar.

AIP-70 olarak isimlendirilen projenin, ekosistem tarafından fonunun bir kısmının haber sitesini her yönünden geliştirmek için tahsis edilmesini içeren bu teklif, Perşembe gün içerisinde topluluğun onayını aldı. Yapılan hesaplamalar kapsamında, Bored Ape Gazette internet sitesini güncellemenin ve çalıştırmanın toplam olarak maliyeti, yalnızca ilk yıl için 150.000 dolar olarak hesaplandı. ApeCoin Vakfı şimdilerde, teklifin merkezi olmayan özerk organizasyon (DAO) yönetişim protokolleri kapsamında uygulanması üzerinde detaylı bir şekilde çalışacak.

Kanada merkezli olan FCF Pay, Floki Inu’ya destek ekliyor

Kanada merkezli bir kripto ödeme ağ geçidi olan FCF Pay kısa bir süre önce Floki Inu’nun listesini paylaştı. Bu doğrultuda dünya genelinde yer alan satıcıların ödeme olarak FLOKI’yi kabul etmesini daha da kolaylaştırdı.

ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler