Sandbox coin nedir? Sandbox coinin geleceği 2023

Metaverse evreninin en dikkat çeken kripto paralarından biri olan Sandbox coin nedir? Sandbox coinin geleceği yatırımcılar tarafından en çok merak edilen sorulardan birisi olmaya devam ediyor. Sandbox uzun süreli düşüşün ardından tekrar tarihi zirvelerine çıkabilecek mi?

Sandbox coin nedir? Sandbox coinin geleceği 2023

Metaverse evreninin en dikkat çeken kripto paralarından biri olan Sandbox coin uzun süreli düşüş trendini sonlandırabilecek mi? Sandbox coinin geleceği yatırımcılar tarafından en çok merak edilen sorulardan birisi olmaya devam ediyor. Sandbox coin 2023 yılında uzun süreli düşüşün ardından tekrar tarihi zirvelerine çıkabilecek mi?

Sandbox coin nedir?

Sandbox coin Ethereum blok zincirine dayanan bir ERC-20 yardımcı program ağıdır. Oyuncuların jetonları Sandbox oyunu içinde kullanmalarına ve platformdaki önemli değişiklere oy vermelerini sağlamaktadır. Ayrıca bu kripto para biriminin sahipleri işlem gelirinden pay alarak ödüller kazanmaktadır. 

Sandbox coinin geleceği 2023

Sandbox (SAND), uzun süreli azalan direnç çizgisinden çıkmasına rağmen, düzeltici kısa süreli bir model içinde işlem görmesiyle beraber trendin gidişatın yönü henüz belli değil.

SAND kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,50 dolar seviyesine ulaştığından beri azalan bir direnç çizgisinin altında düşüş gösteriyordu. Altcoin, aşağı yönlü hareketiyle 18 Haziran 2022'de 0,74 dolar seviyesinde düşüş yaşadı.

 Sandbox coin yukarı yönlü hareket etmeye başladı ve 25 Haziran'da hattan çıkmayı başardı. Aradan bu yana bir ay geçmesine rağmen, fiyat kırılma seviyesine yakın bir seyir çiziyor. En yakın yatay direnç 1,45 dolarda olurken, en yakın Fib direnci 3,75 dolarda.

sandbox

Kısa süreli hareketler

SAND çizdiği istikrarsız hareketlerin trendin ne olduğuna dair bilgi vermesi oldukça zorken, 1,10 dolar yatay seviyesini geri kazanıyor. Günlük RSI 50’nin üzerinde ve altında serbestçe hareket ediyor. 

Bununla beraber son zamanlarda altcoin fiyatı önemli ölçüde düşüş yaşarken düzeltici bir model olarak kabul edilen artan bir paralel kanalın alt kısmında işlem görmekte. Devamında 1,30 dolarlık yatay direnç alanı tarafından kabul edilmedi. Kanalın ortasını geri alana kadar trend yükseliş olarak görülemez.

NOT: Bu içerik yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgi amaçlıdır.

SANDUSDT:BNN The Sandbox TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.3268
En yüksek 0.3372
En düşük 0.3236
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler