Haftanın en önemli kripto haberleri

PayPal bir stabilcoin geliştirir, N26 kripto işine girer, ABD enflasyonu yüzde 7'ye yükselir ve ilk Polkadot parachain yayında... haftanın en önemli kripto haberleri şimdi birborsa.com'da.

Haftanın en önemli kripto haberleri

En Önemli Kripto Para Haberleri

Kripto para borsalarında para kazanmanın yolları sadece teknik analiz ve proje incelemeleri ile yapılamaz... Kripto paradan para kazanmanın yollarından birisi de, haber akışını takip etmekten geçiyor. Kripto paraları doğrudan etkileyen, yükselişlerine ve düşüşlerine doğrudan etki eden birçok haber bulunmakta. Bu bilgilerle birlikte kripto alanında heyecan verici bir haftanın daha sonuna geliyoruz. Bu hafta kripto para borsalarını etkileyen en önemli haberlere ise bir göz atalım.

1 - PayPal, stablecoin planları üzerinde çalışıyor

PayPal uygulama kaynak kodunun analizi, ödeme hizmeti sağlayıcısının kendi sabit parası üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. Bununla birlikte, şirketin gerçekten böyle bir proje üzerinde çalıştığını doğrulaması için söylentinin uzun süre dolaşması gerekmedi.

Stabilcoin'in ABD doları tarafından desteklendiği söyleniyor. PayPal, 2021'den beri ABD ve Büyük Britanya'daki müşterilerin Bitcoin and Co. satın almalarını sağlıyor.

2 - N26, 2022'de kripto işine başlıyor

Almanya'nın en büyük neobankası geçen hafta bir manşet ile dikkatleri üzerine çekti. Buna göre kripto entegrasyonu artık N26 için bir öncelik.

Bu yıl fintech için çok ilginç olabilir. Çünkü kripto işine ek olarak şirketin listesinde bir de halka arz var.

3 - ABD: Enflasyon yüzde 7'ye yükseldi

Beklenenden hızlı: ABD Çalışma Bakanlığı, enflasyon oranının yüzde 7'ye yükseldiğini açıkladı. Bu, 1982'den bu yana en yüksek seviye.

Haberle aynı zamana denk gelen Bitcoin, yukarı yönlü sert bir hamle yaşadı. Fed geçtiğimiz günlerde faiz oranlarını planlanandan daha erken artıracağını açıklamıştı.

4 - Polkadot: İlk parachain yayında

Moonbeam projesi ile Polkadot ağındaki ilk parachain artık yayında. 200.000'den fazla yatırımcı projeyi destekledi ve karşılığında pastadan pay aldı.

“Yalnızca” proje, parachain müzayedelerinin ilk turunda Acala Network'ün (ACA) arkasından ikinci sırayı aldı. Bununla birlikte, Moonbeam şimdi ağdaki ilk tamamen işlevsel parachain.

5 - Çin NFT alanına giriyor - ancak kripto olmadan

Çin'deki kripto yasağının ardından hükümet artık kendi başına blockchain çözümleri üzerinde çalışmak istiyor. Çin'in kendi kripto para birimi olmayan NFT altyapısını kurmak istediği bildiriliyor.

Ödeme aracı olarak yalnızca Çin yuanına izin verilecek. Proje, Cosmos Blockchain Ağı da dahil olmak üzere 20'den fazla ortak tarafından destekleniyor.

Etiketler