Son dakika: Elon Musk’tan şaşırtan Doge ve SHIB coin yorumu

Son dakika gelişmesine göre, Tesla CEO’su Elon Musk, en büyük iki meme coin olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) hakkında heyecanlandırıcı paylaşımda bulundu. Twitter isimli sosyal medya hesabından yukarıya işaret eden ve top emojisi koyan Elon Musk, kripto para yatırımcılarını heyecanlandırdı.

Son dakika: Elon Musk’tan şaşırtan Doge ve SHIB coin yorumu

Son dakika gelişmesine göre, Tesla CEO’su Elon Musk, en büyük iki meme coin olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) hakkında heyecanlandırıcı paylaşımda bulundu. Twitter isimli sosyal medya hesabından yukarıya işaret eden ve top emojisi koyan Elon Musk, kripto para yatırımcılarını heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Elon Musk Doge ve SHIB coin yorumu

Tesla CEO’su Elon Musk Twitter hesabından kripto para yatırımcılarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Musk, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) için ‘yukarıya’ işaret eden ‘top’ emojisini Tweet’ledi ve kripto para yatırımcılarını meraklandırdı.

Kafa karıştıran yorumu ile birlikte birçok kripto para yatırımcısı Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) için yukarı yönlü bir seyrin başlayacağını düşünüyor.

Musk yorumu Doge ve SHIB coini etkiledi mi?

Elon Musk Twitter hesabından çeşitli kripto para birimlerini destekleyen açıklamalarda bulunuyordu. Bunun üzerine kripto para yatırımcıları Musk’tan coinler üzerine bilgi istemeye başladı. Elon Musk ise son açıklamasında Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) için ‘yukarıya’ işaret eden ‘top’ emojisini Tweet’ledi.

Son dakika: Elon Musk’tan şaşırtan Doge ve SHIB coin yorumu - Resim : 1Musk daha önce de yalnızca Dogecoin ile ödenebilecek şirket ürünü üzerinde satış başlattığını açıklamıştı. Birçok kişi şirketin bir sonraki adım olarak meme kripto para karşılığında elektrikli araba satacağı yönünde yorum yapmaya başladı. Musk tarafından yapılan yorum üzerine ise Doge ve Shıb coinin yukarı yönlü bir seyir izleyeceği analistlerin yorumları arasında. Tam tersi yorumlarda ise düşüş yaşayacağı ve ters köşe yapılacağı söylenmekte. Bu coinlerin geleceğini bize zaman gösterecektir.

Doge Coin son durum

Doge coin (DOGE) yıllık olarak yüzde 1900 artış ile birlikte piyasa değerini 25 milyar dolara çıkarmıştı. DOGE dünkü yüzde 20’lik artışın ardından anlık olarak 0,18 dolar seviyesinde işlem görmekte.

Canlı kripto para piyasası için tıklayın!

SHIB Coin son durum

SHIB Coin Musk yorumu sonrasında mı hareketlendi. Verilere baktığımızda SHIB coinin yüzde 1,63 değer kazanarak 0,0000311 dolarda seyrettiğini görmekteyiz. Piyasaların hareketlenmesi ile birlikte SHİB Coin grafikleri de bizlere aşağı yönlü mü yoksa yukarı yönlü bir hareket göstereceği hakkında bilgi verecektir.

Yorumlar