Green Card Başvuru Ekranı Açıldı: Green Card Bavşurusu Nasıl Yapılır?

ABD Yeşil Kart başvuru ekranı, 4 Ekim Çarşamba günü açıldı ve bu yıl Yeşil Kart sahibi olmak isteyenler için başvuru dönemi resmen başlamış oldu.

Green Card Başvuru Ekranı Açıldı: Green Card Bavşurusu Nasıl Yapılır?

"ABD Yeşil Kart başvuru ekranı, 4 Ekim Çarşamba günü açıldı ve bu yıl Yeşil Kart sahibi olmak isteyenler için başvuru dönemi resmen başlamış oldu. ABD'de süresiz yaşama ve çalışma fırsatı sunan Green Card başvuruları, belirtilen tarihlerde Travel State internet sitesi üzerinden yapılabilecek. İşte Green Card başvurusuyla ilgili önemli bilgiler."

Green Card Başvurusu Ne Zaman?

Green Card başvuruları bu yıl 4 Ekim tarihinde başladı. DV 2025 kayıtları 4 Ekim 2023 Çarşamba günü başlayacak, 7 Kasım 2023 Salı günü sona erecek. Green Card başvuru ekranı 4 Ekim Çarşamba günü gün içerisinde aktif olacak. 

Aynı Kişi Sadece 1 Kez Başvurabilir!

Başvuru sürecinde her kişinin yalnızca bir başvuru hakkı bulunuyor. Birden fazla başvuru yapılması durumunda tüm başvurular geçersiz sayılacaktır.

Green Card Başvurusunda Resmi Site Hangisi ve Green Card'a Nasıl Başvuru Yapılır?

ABD Green Card başvuruları, https://dvprogram.state.gov/ adresi üzerinden ücretsiz olarak yapılabilir. Başvuruların hatasız bir şekilde tamamlanması ve fotoğrafın belirtilen ölçülere uygun olması gerekmektedir. Başvuru formunun doldurulmasının ardından verilen konfirmasyon numarasının saklanması önemlidir.

Etiketler