İş arayanlar müjde! Bu işi yaparak günlük 1700 TL kazanabilirsiniz!

İşsizlik rakamlarının giderek artış gösterdiği günümüzde farklı illerde hatta farklı ülkelerde iş arayan vatandaşların sayısı da giderek artış göstermektedir. O ülke işçi alımı yapacağını duyurdu.

İş arayanlar müjde! Bu işi yaparak günlük 1700 TL kazanabilirsiniz!

O ülke, iş istihdamını artırmak için işçi alımı yapacağını duyurdu. İşsizlik rakamlarının giderek artması ve bununda haricinde Türkiye genelinde enflasyonun giderek yükselmesi sebebiyle insanlar farklı işlere yönelmeye başlamıştır. Finlandiya tarafından işçi alımı yapılacağı duyuruldu. İş arayan vatandaşlar tarafından müjde niteliğinde bir haber geldi. Kuzey Avrupa’da bulunan bu ülkede yaşamak isteyen kişiler tarafından işçi alımı araştırılmaya başlandı. Toplam 5,5 milyon nüfusa sahip olan ülkede iş imkanı oldukça fazladır. İşçi alımı yapan bu ülkede alım için aranan en önemli şart ise dil bilmektir. İşte, detaylar…

Finlandiya tarafından işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan bu duyunun üzerine internet üzerinden işçi alımıyla ilgili araştırma yapılmaya başlandı. Bu ülkenin resmi dili ise Fince ve İsveççe olmaktadır. Fakat Finlandiya’da çalışmak isteyen kişiler eğer İngilizce biliyorsa bu dilini sertifikayla belgelemeniz şarttır. Yapılacak işçi alımıyla ilgili hem çalışma şartları hem de alım yapılacak meslekler belli oldu. İşte, Finlandiya işçi alımı ile ilgili detaylar…

Finlandiya çalışma şartları nelerdir?

Finlandiya tarafından yapılan işçi alımıyla ilgili başvuru şartları belli oldu. Finlandiya’da çalışma göstermek isteyen kişiler için hem pasaportu hem de vizesi olmalıdır. Bu gibi şeylere sahip olmayan kişilerin ülkede iş başvurusu yapması mümkün değildir. Ayrıca başvuru yapacak olan kişilerin ispatlanabilir şekilde banka hesaplarında bir miktar para bulunması gerekir. Başvuru yapacak olan kişilerde aranan en önemli şart adli sicil kaydı olmaması ve 18 yaşını doldurmuş olması gerekir. Ayrıca Finlandiya genelinde çalışabilmek adına oturum izni ve çalışma izni olması da şarttır. Bu izinleri almak için de iş başvurusu yapacak olan kişilerin önce şirketlerle irtibata geçmesi gerekirken ayrıca en az önlisans ve lisans mezunu olması şarttır.

Finlandiya işçi alımı

Finlandiya işçi maaşları kaç TL?

Finlandiya tarafından yapılacak işçi alımıyla ilgili başvuru yapacak olan kişiler tarafından Finlandiya işçi maaşları kaç TL? şeklinde araştırma yapılmaktadır. Finlandiya işçi maaşları saatlik olarak ödenmektedir. Edinilen bir bilgiye göre Finlandiya da en fazla çalışma saati 8 saat olmakla beraber saatlik ücret 9 Euro ile 12 Euro arasında değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda bir işçinin günlük kazancı en az 72 Euro, en fazla ise 96 Euro şeklinde olmaktadır. Bu tutar da Türk lirasıyla 1700 TL civarına tekabül etmektedir. Euro fiyatı arttıkça bu meblağda artacaktır.