Dikkat! Motorine zam geliyor

Araç kullanıcıları sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Hal böyle olunca da araç fiyatları bir yandan yükselirken benzin ve motorin fiyatları da dalgalı ilerlemektedir. Motorine bu geceden itibaren zam geleceği duyuruldu.

Dikkat! Motorine zam geliyor

Geçtiğimiz günlerde benzine zam gelirken motorine indirim gelmişti. Bu geceden itibaren motorinin litre fiyatına bir zam gelmesi daha bekleniyor. Dün FED Tutanaklarının açıklanmasından sonra petrol ve dolar kurunda yaşanan artış motorinde olan zammı da beraberinde getirmektedir.

Güvenilir akaryakıt sektörü kaynakları tarafından aktarılan bilgilere göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 1 lira 7 kuruş zam gelmesi beklenmektedir.

Benzine zam gelecek mi?

motorine zam

Motorine zam geleceği tahmin edilse de bu gece benzine zam gelmeyecektir. Geçtiğimiz gece benzine zam gelip motorine indirim gelmişti. Bu gece motorine zam geldiği tahmin edilse de benzinde ne zam ne de indirim olmayacak.

Bu gece zam gelirse eğer motorinin litre fiyatı İstanbul’da 25,02 TL’ye, Ankara’da 25,13 TL’ye, İzmir’de ise 25,15 TL’ye yükselecek.

Motorin fiyatları il, ilçe ve bayilere göre farklılık göstermektedir.