Dolandırıcılar iş başında! Sahte çakmağı altın diye sattılar

İstanbul'da akıl almaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Birkaç şüpheli elindeki çakmağın altın olduğunu ve paraya ihtiyaçları olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yaptılar.

Dolandırıcılar iş başında! Sahte çakmağı altın diye sattılar

Dolandırıcılık olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Bir dolandırıcılık olayı da İstanbul’da yaşandı. İstanbul’da birkaç şüpheli elindeki çakmağın altın olduğunu ve paraya ihtiyaçları olduğunu söyleyerek dolandırıcılık yaptılar. Polisler tarafından tutuklanan şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandılar. İşte, detaylar…

altın çakmak olayı

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olay herkesin dikkatini çekmeyi başardı. İstanbul’da yolda yürüyen yaşlı bir adamın yanına gelen dolandırıcılar elinde olan külçe altına benzeyen çakmağı 5 bin liraya sattı. Yaşlı adam evine gidip çakmağı incelemeye aldığında bu çakmağın sahte olduğunu öğrenerek yalnızca külçe altına benzeyen bir çakmak olduğunun sonradan farkına vardı. Yaşlı adam durumu hemen polise haber verdi. Çevrede yer alan güvenlik kamerasını inceleyen ekipler şüpheli şahısların kimliğini tespit ederek göz altına aldı. Şüpheliler yapılan tüm işlemlerden sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak gözaltına alındı.