Vatandaşın sözleri dikkat çekti: Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyorum

Bugün, Ankara’da Üye Katılım Törenine katılan Kemal Kılıçdaroğlu’na bir vatandaşın sözleri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu vatandaşın sözlerini içeren bir video kesitini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak çözmemiz gereken sorunlar var dedi. İşte, detaylar…

Vatandaşın sözleri dikkat çekti: Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyorum

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Bugün, Ankara’da düzenlenen üye katılım töreninde bir vatandaşın sitemkar sözlerine dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu, çözmemiz gereken birikmiş sorunlar var dedi.

Vatandaş: Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyorum

Önce MHP üyeliğindeyken daha sonra MHP’den istifa ederek CHP’ye üye olan vatandaşın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Ankara’da düzenlenen üye katılım törenine katılan vatandaş:

Kemal Kılıçdaroğlu

“İş makinesi operatörüyüm ama şu anda 7 aydan beri çalışamıyorum. İşsizim. Hastaneye gidiyorum eşim şeker hastası, kızım engelli… Tedavi ettiremiyorum.  Çünkü sağlık güvencem yok. Yeşil Kart çıkartacağım, diyor ki,‘ Sağlık sigortan yok. Borcun var, borcunu öde'  Neyle ödeyeceğim? Çalacak mıyım, çırpacak mıyım? Eşimin ilacına 350 lira para istedi, alamadım. Artık Genel Başkanım ben diyorum ki, ‘Bitirelim bu işi, gel başımıza hep beraber yürüyelim' Elin Afganı geliyor, Suriyelisi geliyor benden önce ilk sırada tedavi oluyor. Hastanede özel yatağı var, özel muayenesi var. Ama ben eşimi götürüyorum giremiyorum. Niye? Kendi vatanımda, kendi toprağımda kendim tedavi göremiyorum. Ben 7 aydan beri ev kirası veremiyorum. Kızım tedavi olacak, ilaçlarını alamıyorum. Ben Milliyetçi Hareket Partisi'nde üyeydim. Bugün de istifamı sunmaya geldim. Herkes görsün. 2007'de kuzenimi şehit verdim. Askerimiz, polisimiz niye ölsün artık. Suriye'ye gidip niye savaşsın? Onlar kendi toprakları için savaşsın, biz de kendi topraklarımız için, kendimiz için savaşalım. Ben bunu istiyorum. Sayın Genel Başkanım. Seni de bir cumhurbaşkanı olarak görmek istiyorum.” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Çözeceğiz

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak şu sözleri kullandı:

“Hepimizin dertleri aynı olunca, farklı siyasal eğilimde olmak veya olmamak sadece teferruat oluyor. Çözmemiz gereken oldukça birikmiş sorunu var milletimizin. Çözeceğiz” dedi