Devlet destekli 25.000 TL ödeme almış olabilirsiniz!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank yakın zamanda 25.000 TL'ye kadar kredi vereceğini açıkladı. Açıklama sonrası şartlar ve kredi alım koşulları oldukça merak edilmeye başlandı. İşte detaylar...

Devlet destekli 25.000 TL ödeme almış olabilirsiniz!

3 banka 25.000 TL devlet destekli kredi veriyor!

25 bin TL’ye kadar acil ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olan bu Kredi kampanyalarını katılmak istiyor iseniz Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden kredi başvurusu yaparak kısa sürede kredi sahibi olmanız mümkündür. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilere kendi banka müşterisi olmasına ek olarak şubelere gelmeden de krediye hesaplarına yatırarak en kısa sürede kredi verme imkanı sunuyor.

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank kredi şartları nelerdir?

Devlet destekli kredi denildiği zaman akla ilk gelen banka Ziraat Bankası olacaktır. Ziraat Bankası kamu Bankası olması nedeni ile tüm devlet destekli krediler de ilk tercih edilen bankalar arasında yer alır. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişiler Ziraat Bankası üzerinden acil nakit kredi kampanyasına katılmak istiyor ise bu bankadaki hesapları üzerinden alacakları internet şifresi ile birlikte Ziraat Bankası mobil uygulamasına giriş yaparak ve buradan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak kısa sürede kredi sahibi olabilirler.

Yapılan başvuru sonrasında Ziraat Bankası sizleri değerlendirme sonucunu verecek ve onaylanan tutarı hemen hesaba yatırarak kredinizi öder. Ayrıca size en yakın Ziraat Bankası şubesine gidip kimliğinizi ve gelir belgenizi verdikten sonra kredi başvurusunda bulunabilir 25 bin TL’ye kadar banka müdür onayı ile kredi alabilirsiniz.

Ziraat Bankasına dahil olarak Vakıfbank ve Halkbank üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusu yapmanız mümkündür. Vakıfbank ve Halkbank devlet destekli 25 bin TL’ye kadar sizleri hızlı bir şekilde kredi onayı sunarak bu alanda birçok çalışma yapmıştır. 36 ay vadeli olarak başvuru yapacağınız bu kredileri internet sitesi üzerinden kolayca ulaşmanız mümkündür. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank yapmış olduğu bu kampanyalar da özellikle emekli olan vatandaşların emekli maaşlarını bu kendi bankalarından almasını isteyerek emekliler için alınan krediler arasında yer alır. Bu krediler direk olarak kişinin hesabına yatacağı için her hangi bir şubeye gitme sorununuz yoktur.