Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat!

Ziraat Bankası'ndan büyük kampanya. Ziraat Bank kartı olanlar 10 gün içinde şubeye gidip kampanayayı bildirirlerse hemen katılım sağlayabilirler. İşte detaylar...

Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat!

Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat!

Cüzdanında Ziraat Bankası kartı olanları ilgilendiren açıklama yapıldı. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden Ziraat Bankası kartına sahip vatandaşlara özel kampanyalarını duyurmaya devam ediliyor. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden kart sahipleri için düzenlenen birçok kampanyanın 10 gün sonra biteceğini duyurarak bu alanda ki birçok kampanyayı duyurdu. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden kartı olan vatandaşlara 10 gün içerisinde kampanyalardan faydalanmaya devam edebileceği açıklandı. Ziraat Bankası’nın müşterileri için düzenlediği birçok kampanya 10 gün sonra sona eriyor.

 Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden 10 gün sonra MUTLU AKÜ’DE +5 TAKSİT, QR İLE ÖDEMELERE 25 TL BANKKART LİRA BANKKART , BAMBIAYAKKABI.COM.TR’DE %15 İNDİRİM ve Turizm ve Seyahat Sektöründe +2 Taksit Kampanyası yapılacağının haberini duyurdu. Kampanya kapsamında 3 taksitli ödemeler için +5 taksit olarak kart sahibine sunulacağı da eklendi. Kampanyadan yararlanmak için işlem esnasında satış yetkilisine +taksit talebinizi hatırlatmanız gerekir. Artı taksit kampanyası sadece Bankkart’ın kredi kartı özelliği ile Bankkart yetkili Mutlu Akü üye işyerlerinde 3 taksitli işlemlerde geçerli olacaktır. Kampanyadan taksit özelliği olan Bankkart ve Bankkart Başak kart sahibi müşterileri faydalanabilir.

QR ile ödemelere  25 TL Bankkart lira

Bankkart Mobil’den kampanyaya katılıp 1 Ocak – 31 Ocak 2022 tarihleri arasında Bankkart Mobil ve Ziraat Mobil’den QR (Karekod) ile 25 TL ve üstü yapacağınız her alışverişinize 5 TL, toplamda 25 TL Bankkart Lira verileceği duyuruldu. Bankkart Mobil ve Ziraat Mobil ile POS’ta QR (Karekod) ödeme kullanılarak 25 TL ve üstü yapacağınız her alışverişinize 5 TL, toplamda 25 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya 1 Ocak- 31 Ocak 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerekir. Kampanya süresi kapsamında QR ödeme ile alışverişler peşin ya da taksitli yapılabilir. QR ile Ödeme yapmak için; QR ile ödeme yapacağınızı görevliye iletin. Bankkart Mobil’de “Ödemeler” menüsündeki Ödeme’yi seçin ve POS ekranındaki barkodu Bankkart Mobil’deki ödeme ekranına okutun. Ödemede kullanacağınız kartı Bankkart Mobil’den seçin ve onay vererek ödemeyi tamamlayın. Kampanyadan kazanılabilecek maksimum Bankkart Lira tutarı 25 TL olarak belirlenmiştir.